top of page

CATERING

01.

ΑΥΤΟΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΕΎΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ.

Μεταφέρετε εύκολα την υπηρεσία σας όπου θέλετε. Τσάντα τρόλεϊ για άνετη μεταφορά και πλήρη ανεξαρτησία από νερό και ηλεκτρικό ρεύμα με φορητή μπαταρία: Η επανάσταση είναι εδώ και είναι ο νέος σας σταθμός κοκτέιλ.

02.

ΠΡΟΣΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΧΏΡΟ.

Όλα τα κινητά μπαρ μας μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο και σε κάθε ανάγκη. Τροποποιήστε τα τεχνικά ή αισθητικά για να έχετε ένα τέλειο προϊόν για την τροφοδοσία σας. Βρείτε το μοντέλο σας.

03.

ΝΑ ΑΥΞΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΌΤΗΤΆ ΣΑΣ.

Με τους ελαφρούς, λειτουργικούς και πλήρεις σταθμούς κοκτέιλ, μπορείτε να τοποθετήσετε το μπαρ σας όπου θέλετε για να καλύψετε περισσότερους χώρους και να διαιρέσετε την ουρά. Μειώστε τους χρόνους αναμονής και ικανοποιήστε περισσότερους πελάτες με το νέο σας σταθμό μπαρ.

Die Cocktail-Stationen für

Catering - Mobile Bar services

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

AURA 150
Catering Bar

Μεγάλος χώρος, LED και τσάντα για εύκολη μεταφορά του φορητού μπαρ σας. Εφαρμόστε το λογότυπό σας και κάντε το να λάμψει μπροστά στους πελάτες σας.

από 2.399 €

2.927 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 12

AURA 120
Catering Bar

120 cm χώρου και καθαρή κομψότητα χάρη στα γυαλιστερά λευκά πάνελ σε συνδυασμό με τα φώτα LED του φορητού κοκτέιλ μπαρ σας.
Ανακαλύψτε την πρακτικότητα αυτού του φορητού μπαρ.

από 1.869 €

2.280 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Μπαρ εξωτερικού χώρου"
Γίνετε αυτάρκεις με αυτό το κινητό μπαρ εξωτερικού χώρου. Χώρος 150 cm, LED και αντλία νερού. Μεταφέρετε την υπηρεσία σας όπου θέλετε, ήρθε η ώρα να γίνετε ανεξάρτητοι.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

TOTAL WHITE

x4

Επεκτείνετε το χώρο σας σε 3 πλευρές χάρη στις θέσεις εργασίας του μπαρ και οριοθετήστε την υπηρεσία σας με ράφια για μπουκάλια. Η τροφοδοσία σας θα είναι ευρύχωρη, οργανωμένη και αποτελεσματική.

U SET-UP
Bar

από 11.599 €

14.150 VAT INCLUDED

STANDARD

x2

Το σχήμα προσαρμόζεται σε κάθε γωνία, περίσταση, χώρο. Επιλέξτε πώς θα τοποθετήσετε τα κινητά μπαρ σας όποτε θέλετε και κάντε το catering σας πάντα τέλειο.

L SET-UP
Bar

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Το κινητό μπαρ του μπάρμαν

Ο μπάρμαν χρειάζεται έναν χώρο αφιερωμένο στην προετοιμασία κοκτέιλ: δεξαμενές πάγου και εσπεριδοειδών, γυάλινος ψεκαστήρας, ατσάλινη μπάρμαν δεν είναι έπιπλα, αλλά αναγκαιότητες για να ξοδεύει λιγότερο χρόνο και να εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό χώρο σε μια υπηρεσία τροφοδοσίας;

Φορητός επαγγελματισμός

Κάθε Barman Cocktail Station περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να αναμίξετε τα καλύτερα κοκτέιλ. Ο αποτελεσματικός φορητός σταθμός μπαρ είναι μεταφερόμενος, συναρμολογείται γρήγορα και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μονάδες για να δημιουργήσετε τη γωνιά μπαρ της επιλογής σας. Οι σταθμοί Deus μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για κάθε είδους υπηρεσία, όπως απεριτίφ, σνακ καλωσορίσματος, διανομή υλικού επικοινωνίας ή ό,τι άλλο έχετε στο μυαλό σας.

Όλα είναι έτοιμα, μην ανησυχείτε!

Η τέλεια λύση δημιουργείται συνδυάζοντας, τροποποιώντας ή σχεδιάζοντας προσαρμοσμένες κινητές μπάρες. Κάθε σας ανάγκη θα ικανοποιηθεί, η καινοτομία της Station Deus είναι προσιτή. Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας και βασιστείτε μόνο σε μία μάρκα.

Cocktail Stationen vergleichen

Catering - Mobile Bar services

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

CATERING

AURA 150

ex Deus 15 για Catering Bar

Außeneinsatz

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

με προσαρμοσμένο λογότυπο

Transportabel

spunta.png

CATERING BAR

2.399 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

TITANO 150 - da Esterni 150 cm

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

AURA 120 - Catering Bar 120 cm

AURA 120

ex Deus 12 για Catering Bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

με προσαρμοσμένο λογότυπο

Προσθέστε αξεσουάρ

CATERING BAR

1.869 € + VAT

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

U
SET-UP
Bar

Αναδιπλωθείτε στο σχήμα U

Αρθρωτό και αποσυναρμολογούμενο, το Bar Counter οργανώνεται όπως το θέλετε, διαφορετικά για κάθε εκδήλωση. Κάθε σταθμός κοκτέιλ μπορεί να τοποθετηθεί ο ένας δίπλα στον άλλο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δημιουργήστε τις τέλειες τρεις πλευρές και ολοκληρώστε το με τις δύο θήκες για μπουκάλια.

από 11.599 €

14.150 VAT INCLUDED

L
SET-UP
Bar

Μια βολική μορφή

Ακουμπήστε το μπαρ σας σε έναν τοίχο και δημιουργήστε την καμπύλη για να ορίσετε τον χώρο που χρειάζεστε.
Επεκτείνετε τον χώρο του πάγκου και κάντε το σέρβις κοκτέιλ σας πιο αποτελεσματικό και πιο γρήγορο με αυτή τη σύνθεση κινητών μπαρ.
Μάθετε πότε το σχήμα L έχει νόημα.

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

De Pretto Catering

    • Τοποθεσία: Schio

(Veneto, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ:: AURA 120

Der Bedarf

Ταχύτητα στη μεταφορά, ανάγκη για μεγάλη χωρητικότητα για φιάλες: Η Catering De Pretto αποφάσισε να συμπεριλάβει κοκτέιλ στην προσφορά της για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών που ήθελαν κάτι επιπλέον σε γάμους και πάρτι.

Das Projekt

Η Station Deus πρότεινε στη De Pretto το φορητό μπαρ Aura 120: στα 120 εκατοστά, εκτός από τις δεξαμενές που απαιτούνται για έναν σταθμό κοκτέιλ, διαθέτει επίσης ένα μεγάλο πλευρικό ράφι, ένα Speed Rack και ένα Speed Bottle Holder κάτω από την επιφάνεια σερβιρίσματος για περισσότερα μπουκάλια. Η προσαρμογή με τυπωμένο λογότυπο είναι το κερασάκι στην τούρτα για έναν catering που θέλει να κάνει όνομα.

Die Zufriedenheit

Τα κομψά λευκά πάνελ και τα φώτα LED που αναδεικνύουν το λογότυπο και κάνουν τους καλεσμένους να θυμούνται το όνομα είναι το κόσμημα που κέρδισε την De Pretto Catering, η οποία πλέον προσφέρει μια γωνιά κοκτέιλ σε κάθε εκδήλωση, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τον επαγγελματισμό και την κομψότητά της.

Sunlake Catering

    • Τοποθεσία: Κόμο

(Λομβαρδία, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ:: 2x TITANO 150 + TITANO 120

Der Bedarf

Αρκετές τοποθεσίες για την πραγματοποίηση γάμων και εκδηλώσεων, η ανάγκη για αρκετά κινητά μπαρ που θα μεταφέρονται από τόπο σε τόπο με ταχύτητα. Η ανάγκη να υπάρχει ένας κομψός και προσαρμοσμένος πάγκος μπαρ. Η Sunlake απευθύνθηκε στο Station Deus.

Das Projekt

Δύο Titano 150 και ένας υπαίθριος κοκτέιλ Σταθμός Titan 120cm ήταν η επιλογή της Sunlake μετά από συζήτηση των αναγκών της. Η αρθρωτή δομή επιτρέπει στον υπεύθυνο τροφοδοσίας να τα χρησιμοποιεί το ένα δίπλα στο άλλο όταν χρειάζεται μια γωνιά κοκτέιλ, ενώ τα διαχωρίζει όταν χρειάζονται πιο κινητά μπαρ.

Die Zufriedenheit

Προσαρμοσμένοι με λογότυπα, οι Σταθμοί Κοκτέιλ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι. Η αποθήκευση μπουκαλιών, οι δίσκοι πάγου από ανοξείδωτο ατσάλι και οι πάγκοι έχουν κερδίσει τους μπάρμαν.

Chef Ibiza

    • Τοποθεσία: Ibiza

(Ισπανία, Ευρώπη)

ΜΟΝΤΈΛΟ:: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Ένα Restaurat στην Ίμπιζα, σε μια πολυσύχναστη περιοχή. Επιθυμία να υπάρχει ένας σταθερός σταθμός κοκτέιλ σε ένα μεγάλο γκαζόν, αλλά να μπορεί να μετακινηθεί ο πάγκος του μπαρ όταν η εκδήλωση είναι έξω και μακριά. Ο Chef Ibiza γνώρισε το Station Deus μέσω μιας αναζήτησης στο Google.

Das Projekt

Ο μεγάλος χώρος επέτρεψε στον Station Deus να προτείνει μια διάταξη σε σχήμα U. Ο σπονδυλωτός πάγκος μπαρ, ο οποίος επιτρέπει την αλλαγή της σειράς των σταθμών κοκτέιλ ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής του ανάλογα με κάθε εκδήλωση, διαθέτοντας ενότητες που είναι πάντα νέες και θεματικές για κάθε περίσταση.

Die Zufriedenheit

Εξατομικευμένοι με λογότυπα, οι σταθμοί κοκτέιλ Deus έχουν γίνει ένα σπουδαίο μέσο επικοινωνίας, συνδυάζοντας το χρήσιμο με το ευχάριστο. Οι μπάρμαν διαθέτουν επαγγελματικούς σταθμούς κοκτέιλ και έχουν δείξει μεγάλη ικανοποίηση με τις παγοθήκες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες διατηρούν τη θερμοκρασία περισσότερο από ό,τι οι πλαστικές.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Easy to assemble

Easy to assemble and disassemble, just as easy to transport, comfortable to work with at speed, excellent quality, I will definitely buy more to offer bar catering at its best!

Risorsa 3_edited.png

Mariano Minieri

5/12/19

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent service and materials

Purchased 2 complete stations and various accessories to suit existing structures. Excellent service and materials met expectations.

Risorsa 3_edited.png

Luca Tonatto

6/4/22

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent deal

The amount I invested in my Deus 120 was a very good deal: very good materials and durability. The luminous top gives it a touch of elegance, and the delivery service was very good: really fast.

Risorsa 3_edited.png

federico bonatesta

7/11/22

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page