top of page

ŠOLA -
ŠOLSTVO

01.

IZDELANO S TAILOR-JEM.

Postavite več mobilnih koktajlbarjev enega poleg drugega, jih enostavno premaknite s kolesi ter prilagodite in pripravite učilnico za vsak razred posebej. Odločite se, kdaj potrebujete en sam barski pult in kdaj več ločenih koktajlnih postaj. Sprostite ustvarjalnost.

02.

PROFESIONALNOST.

Učencem omogočite najboljše usposabljanje s profesionalno barsko delovno postajo. Nerjaveče jeklo in aluminij zagotavljata kakovost in strokovnost tudi za začetnike.

03.

INVESTICIJA.

Ali se potrebe spreminjajo? Prav tako tudi vaše koktajl postaje. Sčasoma jih prilagodite, tako estetsko z dodatki, logotipi in lučmi kot tehnično s profesionalnimi dodatki. Razvijajte se in bodite inovativni, da navdihnete svoje učence.

Die Cocktail-Stationen für

Šola - šolstvo

back ground _ esterni.png

PRILAGODITEV

ex Deus 15

BASE 150
Prilagodljiv

Z vključenim umivalnikom in pipo je 150 cm dolga profesionalna barska delovna postaja, ki vam bo zagotovila veliko prostora za steklenice in veliko kadi za boljšo organizacijo vašega delovnega prostora.

od 1.925 €

2.349 Z DDV

back ground _ esterni.png

PRILAGODITEV

ex Deus 12

BASE 120
Prilagodljiv

Posode za led, hitra stojala, velik pult: 120-centimetrski mobilni koktajl bar vam ponuja učinkovito delovno mesto, ki mu lahko dodate poljubno število dodatkov.

od 1.390 €

1.697 Z DDV

back ground _ esterni.png

PRILAGODITEV

ex Deus 9

BASE 90
Prilagodljiv

Pristop k svetu koktajlov z majhnim in poceni prenosnim koktajl barom, ki v 90 centimetrih vsebuje vse, kar potrebujete za organiziran prvenec.

od 1.079 €

1.317 Z DDV

STANDARD

x4

Tri strani, ki služijo, prostor, ki se širi. Sestavite barski pult, ki se ovije okoli vas, z želenim vrstnim redom koktajlne postaje.

U SET-UP
Bar

od 8.599 €

10.490 Z DDV

STANDARD

x9

Otočni barski pult. Krog, ki se zapira, in stranke, ki se povečujejo. Set-Up je sestavljiv in uporaben tudi s posameznimi moduli ter omogoča največjo učinkovitost.

360° SET-UP
Bar

od 15.599 €

19.030 Z DDV

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Postaja Bar za učenje.

Tudi koktajlna postaja je predmet študija: če se želite naučiti mešati kot barman, morate nekje začeti. Obstaja veliko šol in tečajev, ki se jih lahko udeležite, da bi osvojili prave tehnike in se naučili trikov. Station Deus jih podpira s profesionalno barmansko delovno postajo.

Profesionalnost na barski postaji

V vsaki napravi Station Deus je vse, kar potrebujete za mešanje najboljših koktajlov. Od rezervoarjev iz nerjavečega jekla za citruse in led do pultov za pripravo in stojal Speed Rack za postavitev steklenic - vsaka postaja koktajl bara je izhodišče za ustvarjanje in mešanje.

Tako je!

Vsaka šola ima svoje potrebe, Station Deus jim prisluhne in jih izpolni s prilagojenimi projekti. Stalna primerjava omogoča nenehno izboljševanje: učenje se nikoli ne konča, prav tako pa tudi ne ustvarjanje.

Cocktail Stationen vergleichen

Šola - šolstvo

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

ŠOLA -
ŠOLSTVO

BASIC 120

ex Deus 12 Base

Außeneinsatz

spunta.png

Hitra dostava 7-10 dni

Spremenite ga po želji

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Prilagodljiv

Transportabel

spunta.png

PRILAGODITEV

1.390 € + DDV

>> VERSANDBEREIT >>

BASE 150 - Bar Station 150 cm

BASIC 150

ex Deus 15 Base

Adatta per l'esterno

spunta.png

Hitra dostava 7-10 dni

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Prilagodljiv

Spremenite ga po želji

PRILAGODITEV

1.925 € + DDV

>> VERSANDBEREIT >>

BASE 90 - Bar Mobile 90 cm

BASIC 90

ex Deus 9 Base

Adatta per l'esterno

spunta.png

Hitra dostava 7-10 dni

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Prilagodljiv

Spremenite ga po želji

PRILAGODITEV

1.079 € + DDV

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

360°
SET-UP
Bar

Bar 360°

Otok, ki ga ustvarite, z vami v središču, da bi zadovoljili vsako stranko. Modularnost sistema Set-Up omogoča poljubno sestavo in neskončno ponovno uporabo.

od 15.599 €

19.030 Z DDV

U
SET-UP
Bar

Števec, ki vas obdaja

Mobilni barski pult je modularen in razstavljiv, zato ga lahko organizirate po svojih željah. Vsak prenosni koktajl bar lahko postavite enega poleg drugega po svoji potrebi. Ustvarite popoln tristranski prostor.

od 8.599 €

10.490 Z DDV

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Tečaj usposabljanja

    • Lokacija: Olbia

(Sardinija, Italija)

MODEL: 1x BASE 150 + 10x BASE 90

Der Bedarf

Potreba pokazati, naučiti, poskusiti razumeti. Učitelj barmanov je poklical postajo Deus, da bi "postavila" šolo za usposabljanje in ustvarila mobilne bare, ki bi jih lahko postavili po potrebi.

Das Projekt

Postaja Deus je predlagala koktajlno postajo Base 150 za predavatelja in 10 mobilnih barskih postaj Base 90 za študente. Na ta način ima predavatelj več prostora za predstavitev, vsak študent pa ima na voljo ustrezno koktajlno postajo, ki jo lahko preizkusi.

Die Zufriedenheit

Lastniki šole za usposabljanje so poleg strokovnosti koktajlnih postaj cenili tudi prenosno vzdržljivost. Tudi po številnih tečajih so prenosni koktajl bar še vedno v odličnem stanju in jih še naprej premeščajo glede na uporabo.

Gostinski inštitut

    • Lokacija: Vicenza

(Benečija, Italija)

MODEL: 2x BASE 150

Der Bedarf

Barmanska delovna postaja za poučevanje, vaje in tudi za uporabo na dnevih odprtih vrat. Hotelski inštitut je poklical podjetje Station Deus, da bi našli rešitev in imeli nekaj trajnega, a hkrati prenosljivega.

Das Projekt

Z dvema koktajlnima postajama Base 150 je zagotovljena večnamenskost uporabe. Ena za učitelja, druga za učenca na rotacijski osnovi, barmanske delovne postaje lahko inštitutu omogočijo izvajanje usposabljanja, hkrati pa s pomočjo torb na vozičkih in koleščkov tudi premikanje barskih postaj, kjerkoli jih potrebuje.

Die Zufriedenheit

Mobilni koktajl bari, opremljeni z vsem, kar potrebuje vsak barman, so razveselili profesorje in študente, saj se uporabljajo tudi ob dnevih odprtih vrat, ko je prikazan naslov inštituta.

Šola mešanja

    • Lokacija: Milan

(Lombardija, Italija)

MODEL: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Nova pijača je sestavljena, medtem ko mešalec preučuje njeno ravnovesje. Milanska šola za mešanje je k sodelovanju povabila podjetje Station Deus, da bi ustvarilo barski pult z več profesionalnimi barmanskimi postajami za uporabo na dogodkih.

Das Projekt

Postaja Deus je predlagala postavitev v obliki črke U, da bi lahko različni mešalci med dogodki stali drug ob drugem in bili popolnoma vidni občinstvu. Magija, ki išče popolno ravnovesje sestavin, je v ospredju s koktajl barom, ki vključuje.

Die Zufriedenheit

Modularnost mobilnega barskega pulta šoli omogoča tudi uporabo nekaterih modulov za vaje med poukom, čeprav je glavna uporaba sistema Set Up kot enotnega barskega pulta za dogodke.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Professional Station

Professional, durable and aesthetically pleasing station! Staff available for any queries!

Risorsa 3_edited.png

davidepreite

16/12/21

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent product, fast delivery.

Excellent product, fast delivery.

Risorsa 3_edited.png

Andrea Gardellin

17/12/20

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Very satisfied

I am very happy with everything. I knew from the first telephone contact that this was a reputable company; I got the feedback from assembling the post when I saw the easy positioning of the various adhesive letters required during assembly and packing. Absolutely perfect and neat, otherwise light, comfortable (and hopefully durable) material. Good all round for me.

Risorsa 3_edited.png

Fabio Molinaro

27/1/20

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page