top of page

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

01.

ΤΟ ΈΡΓΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ.

Η ανάγκη γίνεται προϊόν: οποιαδήποτε χρήση μπορεί να ικανοποιηθεί με ένα ad-hoc σχέδιο από το Station Deus, το οποίο δημιουργεί τον πάγκο μπαρ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

02.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Μικρό, μεσαίο και μεγάλο; Με κιτ αντλίας για να έχετε νερό παντού; Η Station Deus προσφέρει πολλές μονάδες και κινητά μπαρ για εξίσου πολλές δυνατότητες: ανακαλύψτε τα όλα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα

03.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας εγγυάται αντοχή στο χιόνι, το κρύο, τον άνεμο και τη ζέστη: κάθε σταθμός κοκτέιλ Deus εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και ποιότητα για χρήση ακόμη και σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Die Cocktail-Stationen für

καμπινες και προσφυγες

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

EFESTO 150
για εσωτερική χρήση

Αποδοτικότητα σε 150 εκατοστά, την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε και στον πάγκο του μπαρ σας. Ο σταθμός εργασίας μπάρμαν Efesto, με βρύση και ξεπλυντήριο ποτηριών που περιλαμβάνονται, διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για την προετοιμασία κοκτέιλ.

από 2.549 €

3.110 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 12

EFESTO 120
για εσωτερική χρήση

120 εκατοστά από ανοξείδωτο ατσάλι με χαλύβδινες δεξαμενές, πάγκους εργασίας και μπάρμπεκιου: Ο σταθμός Deus βελτιστοποιεί την εργασία πίσω από τον πάγκο του μπαρ με έναν 100% αποδοτικό σταθμό κοκτέιλ.

από 1.769 €

2.159 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Φως και νερό όπου το θέλετε, με αντλία και μπαταρία που επιτρέπει την ανεξαρτησία από συνδέσεις και καλώδια. Το κινητό μπαρ κοκτέιλ συσκευάζει όλα όσα χρειάζεστε σε 150 εκατοστά. Πάρτε το έξω.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

TOTAL WHITE

x4

Τρεις πλευρές για να σερβίρετε και χώρος για να επεκταθείτε. Συνθέστε τον κινητό πάγκο μπαρ που σας περιβάλλει με την παραγγελία του σταθμού κοκτέιλ της επιλογής σας.

U SET-UP
Bar

από 11.599 €

14.150 VAT INCLUDED

STANDARD

x2

Ο σπονδυλωτός πάγκος μπαρ που δημιουργεί τη γωνία: όχι άλλες παρεμβάσεις και πολύ περισσότερος χώρος για τους πελάτες σας.

L SET-UP
Bar

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Ο σταθμός κοκτέιλ κατά παραγγελία

Η βεράντα ενός σαλέ που το καλοκαίρι ζωντανεύει με εκδηλώσεις, ενώ το χειμώνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη διανομή σάντουιτς και ποτών. Η ανάγκη τοποθέτησης ενός επαγγελματικού αλλά κινητού πάγκου μπαρ.

Μεταφερόμενο και αποτελεσματικό

ο Station Deus διαθέτει μονάδες που καλύπτουν την επαγγελματική προετοιμασία κοκτέιλ, αλλά και την ανάγκη για έναν απλό πάγκο όπου μπορούν να τοποθετηθούν ποτά και σάντουιτς. Το σαλέ και η καλύβα βρίσκουν στο Station Deus επαγγελματικούς κινητούς σταθμούς εργασίας, οι οποίοι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στο εσωτερικό.

Ορίστε!

Κάθε πρόβλημα επιλύεται με ένα ad-hoc έργο, συνδυάζοντας, ή όχι, διάφορα Cocktail Station Deus. Δώστε χώρο στη δημιουργικότητά σας και βασιστείτε σε ένα ενιαίο εμπορικό σήμα. Κάθε μονάδα Station Deus ικανοποιεί μια ανάγκη, ο συνδυασμός ικανοποιεί πολλές.

Cocktail Stationen vergleichen

καμπινες και προσφυγες

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

EFESTO 150

ex Deus 15 για εσωτερική χρήση

Außeneinsatz

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Transportabel

spunta.png

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ

2.549 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

TITANO 150 - da Esterni 150 cm

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

EFESTO 120 - da Interni 120 cm

EFESTO 120

ex Deus 12 για εσωτερική χρήση

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ

1.769 € + VAT

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

U
SET-UP
Bar

Ο πάγκος που σας περιβάλλει

Αρθρωτός και αποσυναρμολογούμενος, ο πάγκος του μπαρ οργανώνεται όπως τον θέλετε. Κάθε κινητό μπαρ κοκτέιλ μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα-δίπλα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δημιουργήστε τις τέλειες τρεις πλευρές.

από 11.599 €

14.150 VAT INCLUDED

L
SET-UP
Bar

Ο τέλειος γωνιακός πάγκος

Δημιουργήστε τη γωνία που θέλετε, αριστερά ή δεξιά, η επιλογή είναι δική σας. Καθώς επεκτείνεται ο χώρος για την προετοιμασία κοκτέιλ, αυξάνονται και οι πελάτες σας. Εργαστείτε με ηρεμία, χωρίς πλευρικές παρεμβάσεις.

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Η καμπίνα στη λίμνη

    • Τοποθεσία: Toblach

(Val Pusteria, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: L SET-UP Bar

Der Bedarf

Μια μεγάλη βεράντα με θέα στη λίμνη, το φανταστικό πανόραμα μιας κοιλάδας που αντανακλάται στο νερό. Πώς να μην χρησιμοποιήσετε τη βεράντα για να σερβίρετε κοκτέιλ και ποτά; Οι ιδιοκτήτες του μπαρ κάλεσαν το Station Deus για να δημιουργήσει έναν πάγκο μπαρ που θα μπορούσε να γίνει ένα δεύτερο, ανεξάρτητο μπαρ.

Das Projekt

Η Station Deus επινόησε το Set-Up σε σχήμα L για να δώσει τη δυνατότητα να ξεκουράζεται η ταμειακή μηχανή και να υπάρχει χώρος για την ανάμειξη κοκτέιλ, αλλά και για την προετοιμασία σνακ και ποτών. Με τον νεροχύτη, την αντλία KIt και την μπαταρία, ο πάγκος του μπαρ είναι εντελώς ανεξάρτητος.

Die Zufriedenheit

Η θέση της βεράντας δεν επέτρεπε την τοποθέτηση ηλεκτρικών καλωδίων και υδραυλικών συνδέσεων. Η λύση της Station Deus έλυσε κάθε πρόβλημα και δημιούργησε τον ανεξάρτητο κινητό πάγκο μπαρ.

Το υπαίθριο μπαρ στην καλύβα

    • Τοποθεσία: Corvara

(Alta Badia, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: TITANO 150 + BACK BAR 150

Der Bedarf

Οι πίστες του σκι ως περίγραμμα, η καλύβα που μπορεί επίσης να προσεγγιστεί με αναβατόριο. Η επιθυμία να δημιουργηθούν εκδηλώσεις στο απεριτίφ και η ανάγκη να συμπεριληφθεί ένας πάγκος μπαρ στη βεράντα για να μειωθούν στο μισό οι μεγάλες ουρές στο ταμείο.

Das Projekt

η βεράντα έξω από την καλύβα προσφερόταν για την τοποθέτηση ενός υπαίθριου μπαρ Titano 150, όπου θα μπορούσε να εργαστεί ο μπάρμαν. Με ένα πρόσθετο Back Bar 150, όπου θα μπορούσε να τοποθετηθεί η ταμειακή μηχανή, ο σταθμός κοκτέιλ έγινε εντελώς ανεξάρτητος από το εσωτερικό.

Die Zufriedenheit

Η ανεξαρτησία του κινητού μπαρ κοκτέιλ και η προσαρμογή του, με το τυπωμένο λογότυπο στην πρόσοψη, ικανοποίησε πολύ τους ιδιοκτήτες της καλύβας, οι οποίοι δεν σταματούν ποτέ το δεύτερο μπαρ ακόμη και όταν δεν πραγματοποιείται η εκδήλωση.

Στα γαλλικά βουνά

    • Τοποθεσία: Aime

(Γαλλία, Europe)

ΜΟΝΤΕΛΟ: EFESTO 120 + TITANO 150

Der Bedarf

Το μεγάλο καταφύγιο, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει μπαρ, εστιατόριο και επίσης αίθουσα εκδηλώσεων. Η ανάγκη δημιουργίας πολλών γωνιών, ώστε οι πελάτες να μπορούν να χωρίζονται ανάλογα με τις ανάγκες και να μην περιμένουν πολύ ώρα για τη σειρά τους.

Das Projekt

Οι ιδιοκτήτες επέλεξαν το Station Deus για να έχουν επαγγελματικούς αλλά κινητούς σταθμούς εργασίας. Η επιλογή έπεσε σε ένα φορητό κοκτέιλ μπαρ Efesto 120 και ένα υπαίθριο κινητό μπαρ Titano 150: οι δυνατότητες πολλαπλασιάζονται έτσι, ικανοποιώντας επίσης την ανεξαρτησία για τον εξωτερικό χώρο ή τη γωνία χωρίς φως και νερό.

Die Zufriedenheit

Ο αριθμός των ποτών αυξήθηκε, χάρη σε δύο επιπλέον σταθμούς μπαρ που επέτρεψαν στο καταφύγιο να ικανοποιήσει περισσότερους πελάτες, αλλά και να διευρύνει την προσφορά. Οι μπάρμαν εναλλάσσονται πίσω από το μπαρ και το μενού πυκνώνει με νέα στοιχεία.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Top Station

A top Station, fast delivery, good responsiveness from the team.

Risorsa 3_edited.png

Fabien Labbe

10/12/21

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Professionalism and availability

Professionalism and availability. I have been using one of his stations for about 5/6 months now and have always been happy with it.

Risorsa 3_edited.png

Andrea Coriele

9/12/20

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Practicality and ease

Everything, practicality and ease of assembly

Risorsa 3_edited.png

Michele Pastoressa

17/12/20

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page