top of page

CLUB και
DISCO

01.

ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΤΌΤΗΤΑ.

Διαχειριστείτε και διανείμετε την κίνηση των πελατών και γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Ενσωματώστε το Bartending Cocktail Station σε έναν υπάρχοντα πάγκο μπαρ ή χρησιμοποιήστε το ως έχει, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ή χρησιμοποιήστε τις ρόδες για να το μετακινήσετε όπου θέλετε.

02.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.

Σχεδιάστε και τροποποιήστε τον Φορητό Σταθμό Μπαρ σας για να τον κάνετε μοναδικό. Προσαρμόστε το στο σχεδιασμό του χώρου σας για να βυθίσετε τους πελάτες σας στην ατμόσφαιρα της βραδιάς.

03.

ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΌΤΗΤΑ.

Τόσα πολλά καλά κοκτέιλ, τόσο λίγος χρόνος: διευρύνετε τον κατάλογό σας και προσφέρετε ειδικά μείγματα για να προσελκύσετε τους πελάτες σας. Με το Station Deus, έχετε ένα πλήρες και οργανωμένο σχέδιο εργασίας

Die Cocktail-Stationen für

Club και Disco

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Απόλυτη αυτονομία σε 150 εκατοστά. Αυτό το κοκτέιλ μπαρ εξωτερικού χώρου σας φέρνει νερό και φως όπου θέλετε, με αντλία και μπαταρία.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 12

EFESTO 120
για εσωτερική χρήση

Ο σταθμός εργασίας μπάρμαν που βελτιστοποιεί την εργασία, με 120 εκατοστά από ανοξείδωτο ατσάλι: δεξαμενές με αποστράγγιση, πάγκοι εργασίας, ράφια ταχύτητας και barmat.

από 1.769 €

2.159 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 15

BASIC 150
Προσαρμόσιμο

Ένας σταθμός εργασίας μπαρ που είναι απλός στη χρήση, αλλά πλήρης και προσαρμόσιμος με οποιοδήποτε αξεσουάρ. 150 εκατοστά χώρου για να γοητεύσετε.

από 1.925 €

2.349 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x4

3 πλευρές: μία για την παραγγελία, δύο για το σερβίρισμα. Μετακινήστε τους σταθμούς κοκτέιλ όπως θέλετε και αλλάξτε τον πάγκο του μπαρ σας για κάθε περίσταση. Ορίστε τον πίσω χώρο με τα ράφια μπουκαλιών.

U SET-UP
Bar

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

STANDARD

x2

Το σχήμα προσαρμόζεται σε κάθε γωνία, κάθε περίσταση, κάθε χώρο. Επιλέξτε πώς θα τοποθετήσετε τους κινητούς σταθμούς του μπαρ σας όποτε θέλετε και να είστε αποτελεσματικοί σε κάθε εκδήλωση.

L SET-UP
Bar

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Η μεγάλη ουρά μπροστά από ένα μόνο σημείο μπαρ

Ο πάγκος του μπαρ μόνο σε ένα σημείο, ο μεγάλος χώρος που έχει μεγαλώσει, η ουρά που μεγαλώνει όλο και περισσότερο με κάθε εκδήλωση και τα πρόσωπα των πελατών που μαρτυρούν την κούραση από την αναμονή στην ουρά. Ένας σταθμός κοκτέιλ δεν είναι πλέον αρκετός: πώς να το λύσετε;

Αλλαγή γρήγορα

Η αρθρωτότητα των σταθμών μπαρ Deus είναι η λύση. Κάθε σταθμός κοκτέιλ μπορεί να εισαχθεί στον υπάρχοντα πάγκο του μπαρ, επεκτείνοντας το χώρο ανάμειξης, ή να τοποθετηθεί ανεξάρτητα σε οποιαδήποτε γωνία του μπαρ. Έτσι αυξάνεται ο αριθμός των πάγκων μπαρ και ο αριθμός των κοκτέιλ που σερβίρονται.

Και... έτοιμο!

Ένας προσαρμοσμένος σχεδιασμός λύνει κάθε πρόβλημα. Συνδυάζουμε, τεντώνουμε και προσαρμόζουμε πολλαπλές κινητές μπάρες για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και βασιστείτε σε μία μάρκα. Κάθε μονάδα Station Deus ικανοποιεί μια ανάγκη, η ένωση ικανοποιεί πολλές.

Cocktail Stationen vergleichen

Club και Disco

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

CLUB και
DISCO

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Außeneinsatz

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Transportabel

spunta.png

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

BASE 150 - Bar Station 150 cm

BASIC 150

ex Deus 15 Basic

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Eξατομικευση

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.925 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

EFESTO 120 - da Interni 120 cm

EFESTO 120

ex Deus 12 για εσωτερική χρήση

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ

1.769 € + VAT

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

U
SET-UP
Bar

Ο πάγκος που τυλίγεται γύρω σας

Το σχήμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας δίνει τρεις πλευρές για να τις χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Εσείς επιλέγετε ποια θα είναι η μία για τους σταθμούς κοκτέιλ του μπαρ και ποια για τη λήψη παραγγελιών. Ποια από τις δύο για τα ορεκτικά και ποια για τους δίσκους.
Προγραμματίστε την εργασία σας από εκδήλωση σε εκδήλωση.

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

L
SET-UP
Bar

Το βολικό σχήμα L

Γείρετε σε οποιαδήποτε γωνία για να δημιουργήσετε την κορυφή του μπαρ σας. Αποφασίστε αν θέλετε η μπάρα σας να καμπυλώνει προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, αν θέλετε τη βρύση και το νεροχύτη στη μέση ή στα άκρα: δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας, ούτε στην εξυπηρέτησή σας.

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Το Disco Bar

    • Τοποθεσία: Vicenza

(Βένετο, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ: L SET-UP + BASE 150

Der Bedarf

Ο μεγάλος χώρος για χορό, ο πάγκος που είναι τοποθετημένος μόνο στη μία πλευρά και η τεράστια ουρά που δεν ικανοποιεί τους πελάτες που περιμένουν πολύ για τη σειρά τους. Το ντίσκο μπαρ είναι επιτυχημένο, αλλά δεν είναι έτοιμο να ικανοποιήσει πάρα πολλούς πελάτες.

Das Projekt

Η Station Deus κλήθηκε να καθορίσει πόσους σταθμούς κοκτέιλ θα εγκαταστήσει και πώς θα τους συνδυάσει. Μια εγκατάσταση σε σχήμα "L" τοποθετήθηκε στην απέναντι πλευρά του σταθερού μπαρ, ενώ ένας σταθμός κοκτέιλ Base 150 ενσωματώθηκε στο μπαρ. Το πρόβλημα λύθηκε.

Die Zufriedenheit

Η διάταξη σε σχήμα L επέτρεψε στον χώρο να έχει έναν ανεξάρτητο πάγκο μπαρ: οι πελάτες μοιράζονται δύο σταθμούς κοκτέιλ και κανείς δεν περιμένει πολύ. Ο χωνευτός σταθμός κοκτέιλ, από την άλλη πλευρά, ικανοποίησε τους μπάρμαν με την αποτελεσματικότητά του.

Ο χώρος για εκδηλώσεις

    • Τοποθεσία: Αντίμπ

(Γαλλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 150

Der Bedarf

Ο χώρος, κατάλληλος για διάφορες εκδηλώσεις: διατίθεται προς ενοικίαση ήδη εγκατεστημένος, ο χώρος στην Αντίμπ χρειάζεται, μετά από αρκετές αιτήσεις, να έχει περισσότερους σταθμούς κοκτέιλ για το μπαρ. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες θα ήθελαν να μπορούν να μετακινήσουν κάτι ανάλογα με τις ανάγκες.

Das Projekt

Ο σταθμός εργασίας μπάρμαν Titan 150 κάλυψε την ανάγκη: ο ανεξάρτητος σταθμός κοκτέιλ με νεροχύτη και βρύση επέτρεψε να έχουμε έναν επιπλέον σταθμό κοκτέιλ από τους υπάρχοντες. Σε 150 εκατοστά, πλήρως μεταφερόμενο με ρόδες, το πρόβλημα λύθηκε.

Die Zufriedenheit

Οι ιδιοκτήτες του χώρου ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των πελατών τους και ο σταθμός Cocktail Station που αγοράστηκε μπορεί να μετατραπεί ανάλογα με τις ανάγκες σε περίπτερο, σε σταθμό εργασίας για τους Bartenders ή σε χώρο για την ταμειακή μηχανή, όπως απαιτείται.

Η υπαίθρια ντίσκο

    • Τοποθεσία: Aix en Provence

(Γαλλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Η ντίσκο που επεκτείνεται αλλά και γίνεται καλοκαίρι σε έναν μωβ κήπο, με λεβάντα να περιβάλλει το χώρο για να θυμίζει σε όλους ότι βρίσκεσαι στην Προβηγκία. Ωστόσο, ο πάγκος του μπαρ δεν μπορεί να στερεωθεί: είναι δύσκολο να προστατευτεί λόγω του ισχυρού ανέμου.

Das Projekt

Εύκολα αποσυναρμολογούμενη και μεταφερόμενη, με δυνατότητα συναρμολόγησης ακόμη και σε μικρό χώρο, η αρθρωτή μπάρα "U-shaped Set-Up" κάλυψε την ανάγκη. Όταν φυσάει ο άνεμος, όλοι οι σταθμοί κοκτέιλ αποσυναρμολογούνται και τοποθετούνται σε καροτσάκια και μετακινούνται στο εσωτερικό για αποθήκευση.

Die Zufriedenheit

Η σύνθεση έχει αλλάξει πολλές φορές, ανάλογα με την εκδήλωση και τον αριθμό των πελατών. Η ταχύτητα της μεταφοράς κατέστησε δυνατή την ύπαρξη ενός πλήρως εξοπλισμένου bar top έξω, αλλά χωρίς συνδέσεις. Τώρα ο άνεμος μπορεί να φυσήξει, χωρίς πρόβλημα.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent product and service

Great product and excellent pre and post sales support..recommended!

Risorsa 3_edited.png

Rossana Valenti

3/1/22

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent customised product

I bought a Deus 150 for my restaurant Operaviva in Parma. It is an excellent product that we immediately customised with the help of my friend and great artist Flavio Kampah Campagna. It was easy to assemble, light, easy to move and, above all, it immediately gave great visibility to the aperitif with tapas initiative. Attentive and punctual service. I highly recommend it.

Risorsa 3_edited.png

Emilio Restori

4/12/19

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent product.

Excellent product.
Very helpful in solving problems

Risorsa 3_edited.png

Marcello Bondavalli

27/12/21

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page