top of page

ΣΧΟΛΕΙΟ -
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

01.

TAILOR-MADE.

Τοποθετήστε πολλαπλές κινητές κοκτέιλ-μπαρ δίπλα-δίπλα, μετακινήστε τις εύκολα με ρόδες και τροποποιήστε και ρυθμίστε την τάξη σας για κάθε τάξη. Αποφασίστε πότε χρειάζεστε έναν ενιαίο πάγκο μπαρ ή πότε θέλετε πολλούς ξεχωριστούς σταθμούς κοκτέιλ. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα.

02.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΌΣ.

Δώστε στους μαθητές σας την καλύτερη εκπαίδευση με επαγγελματικό σταθμό εργασίας μπαρ. Ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο για να διασφαλίζεται η ποιότητα και ο επαγγελματισμός ακόμα και για τους αρχάριους.

03.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Αλλάζει η ανάγκη; Το ίδιο και οι σταθμοί κοκτέιλ σας. Προσαρμόστε τους με την πάροδο του χρόνου, τόσο αισθητικά με αξεσουάρ, λογότυπα και φώτα, όσο και τεχνικά με επαγγελματικά εξαρτήματα. Εξελιχθείτε και γίνετε καινοτόμοι για να εμπνεύσετε τους μαθητές σας.

Die Cocktail-Stationen für

σχολειο - εκπαιδευση

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 15

BASIC 150
Προσαρμόσιμο

Με νεροχύτη και βρύση που περιλαμβάνονται, η επαγγελματική μπάρα 150 εκατοστών που θα σας δώσει άφθονο χώρο για μπουκάλια και πολλές μπανιέρες για να οργανώσετε καλύτερα το χώρο εργασίας σας.

από 1.925 €

2.349 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 12

BASIC 120
Προσαρμόσιμο

Λεκάνες πάγου, ράφι ταχύτητας, μεγάλος πάγκος: η κινητή μπάρα κοκτέιλ 120 cm σας προσφέρει έναν αποτελεσματικό σταθμό εργασίας, στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε όσα αξεσουάρ θέλετε.

από 1.390 €

1.697 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 9

BASIC 90
Προσαρμόσιμο

Προσεγγίστε τον κόσμο των κοκτέιλ με ένα μικρό και φθηνό φορητό μπαρ κοκτέιλ, το οποίο σε 90 εκατοστά περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ένα οργανωμένο ντεμπούτο.

από 1.079 €

1.317 VAT INCLUDED

STANDARD

x4

Οι τρεις πλευρές που εξυπηρετούν, ο χώρος που επεκτείνεται. Συνθέστε τον πάγκο του μπαρ που τυλίγεται γύρω σας με τη σειρά του σταθμού κοκτέιλ που προτιμάτε.

U SET-UP
Bar

από 8.599 €

10.490 VAT INCLUDED

STANDARD

x9

Ο πάγκος του μπαρ με νησίδα. Ο κύκλος που κλείνει και οι πελάτες που αυξάνονται. Συνθέσιμο και αξιοποιήσιμο ακόμα και με μεμονωμένες μονάδες, το Set-Up επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

360° SET-UP
Bar

από 15.599 €

19.030 VAT INCLUDED

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Ο σταθμός Bar για μάθηση.

Ο σταθμός κοκτέιλ είναι επίσης ένα αντικείμενο μελέτης: για να μάθεις να αναμειγνύεις σαν μπάρμαν, πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Υπάρχουν πολλές σχολές και μαθήματα που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει για να αποκτήσει τις σωστές τεχνικές και να μάθει τα κόλπα του επαγγέλματος. Το Station Deus τους υποστηρίζει με τον επαγγελματικό σταθμό εργασίας bartending.

Επαγγελματισμός σε σταθμό μπαρ

Κάθε Station Deus διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να αναμίξετε τα καλύτερα κοκτέιλ. Από ανοξείδωτες δεξαμενές για εσπεριδοειδή και πάγο μέχρι πάγκους για την προετοιμασία και ράφια Speed Racks για την τοποθέτηση φιαλών, κάθε Cocktail Bar Station είναι το σημείο εκκίνησης για τη δημιουργία και την ανάμειξη.

Ορίστε!

Κάθε σχολείο έχει τις δικές του ανάγκες, η Station Deus τις ακούει και τις ικανοποιεί με εξατομικευμένα έργα. Η συνεχής σύγκριση επιτρέπει τη συνεχή βελτίωση: η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ, ούτε και η δημιουργία.

Cocktail Stationen vergleichen

σχολειο - εκπαιδευση

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

ΣΧΟΛΕΙΟ -
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

BASIC 120

ex Deus 12 Basic

Außeneinsatz

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Eξατομικευση

Transportabel

spunta.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.390 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

BASE 150 - Bar Station 150 cm

BASIC 150

ex Deus 15 Basic

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Eξατομικευση

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.925 € + VAT

>> VERSANDBEREIT >>

BASE 90 - Bar Mobile 90 cm

BASIC 90

ex Deus 9 Basic

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Eξατομικευση

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.079 € + VAT

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

360°
SET-UP
Bar

Η μπάρα 360°

Το νησί που εσείς δημιουργείτε, με εσάς στο επίκεντρο για να ικανοποιήσετε κάθε πελάτη. Η αρθρωτότητα του Set-Up επιτρέπει τη σύνθεση που θέλετε και την άπειρη επαναχρησιμοποίηση.

από 15.599 €

19.030 VAT INCLUDED

U
SET-UP
Bar

Ο πάγκος που σας περιβάλλει

Αρθρωτός και αποσυναρμολογούμενος, ο κινητός πάγκος μπαρ οργανώνεται όπως τον θέλετε. Κάθε φορητό μπαρ κοκτέιλ μπορείτε να τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα με ένα άλλο ακολουθώντας τις ανάγκες σας. Δημιουργήστε τις τέλειες τρεις πλευρές.

από 8.599 €

10.490 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Το μάθημα κατάρτισης

    • Τοποθεσία: Olbia

(Σαρδηνία, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: 1x BASE 150 + 10x BASE 90

Der Bedarf

Η ανάγκη να δείξω να διδάξω, να προσπαθήσω να καταλάβω. Ένας δάσκαλος μπάρμαν κάλεσε τον Station Deus για να "στήσει" το σχολείο εκπαίδευσης και να δημιουργήσει κινητά μπαρ που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Das Projekt

Η Station Deus πρότεινε Cocktail Station Base 150 για τον καθηγητή και 10 κινητούς σταθμούς μπαρ Base 90 για τους σπουδαστές. Με αυτόν τον τρόπο, ο λέκτορας έχει περισσότερο χώρο για να παρουσιάσει, ενώ κάθε σπουδαστής έχει τον κατάλληλο σταθμό κοκτέιλ για να δοκιμάσει.

Die Zufriedenheit

Εκτός από τον επαγγελματισμό των Cocktail Stations, οι ιδιοκτήτες της σχολής κατάρτισης εκτίμησαν τη μεταφερόμενη ανθεκτικότητα. Ακόμη και μετά από πολλά μαθήματα, οι φορητές μπάρες κοκτέιλ παραμένουν σε άριστη κατάσταση και συνεχίζουν να μετακινούνται ανάλογα με τη χρήση.

Το ινστιτούτο ξενοδοχείων και εστίασης

    • Τοποθεσία: Vicenza

(Veneto, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: 2x BASE 150

Der Bedarf

Ο σταθμός εργασίας του bartending για διδασκαλία, πρόβες αλλά και για χρήση σε Open Days. Το Ινστιτούτο Hotelier κάλεσε το Station Deus για να βρει μια λύση και να έχει κάτι ανθεκτικό, αλλά και μεταφερόμενο.

Das Projekt

Η πολλαπλότητα της χρήσης ικανοποιήθηκε με δύο σταθμούς κοκτέιλ Base 150. Ένας για τον καθηγητή, ένας για τον σπουδαστή σε εκ περιτροπής βάση, οι σταθμοί εργασίας bartending μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στο Ινστιτούτο να διεξάγει εκπαίδευση, αλλά και, με τσάντες τρόλεϊ και ρόδες, να μεταφέρει τους σταθμούς μπαρ όπου χρειάζεται.

Die Zufriedenheit

Εξοπλισμένα με ό,τι χρειάζεται κάθε μπάρμαν, τα κινητά μπαρ κοκτέιλ έχουν ικανοποιήσει καθηγητές και σπουδαστές, εξασφαλίζοντας τη χρήση τους ακόμη και κατά τη διάρκεια των ημερών ανοιχτής λειτουργίας, όταν προβάλλεται η διεύθυνση του Ινστιτούτου.

Η Σχολή Mixology

    • Τοποθεσία: Μιλάνο

(Λομβαρδία, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Το νέο ποτό συντίθεται ενώ ο mixologist μελετά την ισορροπία του. Η Σχολή Mixology του Μιλάνου κάλεσε το Station Deus για να δημιουργήσει έναν πάγκο μπαρ με πολλαπλούς επαγγελματικούς σταθμούς μπάρμαν για χρήση σε εκδηλώσεις.

Das Projekt

Η Station Deus πρότεινε το Set-Up σε σχήμα U για να επιτρέπει σε διάφορους mixologists να στέκονται δίπλα-δίπλα και να είναι απόλυτα ορατοί από το κοινό κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Η μαγεία που αναζητά την τέλεια ισορροπία των συστατικών έρχεται στο προσκήνιο με ένα μπαρ κοκτέιλ που περιλαμβάνει.

Die Zufriedenheit

Η αρθρωτή δομή του κινητού πάγκου μπαρ επιτρέπει επίσης στη σχολή να χρησιμοποιεί ορισμένες μονάδες για πρόβες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, αν και η κύρια χρήση του Set Up είναι ως ένας ενιαίος πάγκος μπαρ για εκδηλώσεις.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Professional Station

Professional, durable and aesthetically pleasing station! Staff available for any queries!

Risorsa 3_edited.png

davidepreite

16/12/21

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent product, fast delivery.

Excellent product, fast delivery.

Risorsa 3_edited.png

Andrea Gardellin

17/12/20

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Very satisfied

I am very happy with everything. I knew from the first telephone contact that this was a reputable company; I got the feedback from assembling the post when I saw the easy positioning of the various adhesive letters required during assembly and packing. Absolutely perfect and neat, otherwise light, comfortable (and hopefully durable) material. Good all round for me.

Risorsa 3_edited.png

Fabio Molinaro

27/1/20

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page