top of page

HOTEL

01.

PRILAGODLJIV.

Mogućnost promjene namjene u tren oka: od ulaza do šanka korak je kratak. Svaki Deus Cocktail Station može se prilagoditi bilo kojoj vrsti usluge. Catering, cocktail ili buffet, pronađite najprikladniju veličinu.

02.

KOMPAKTAN.

Kompaktni, ali prostrani moduli: dizajnirani za nenadmašan kapacitet. Sakrijte što treba i organizirajte kako bi vaš radni prostor bio čist.

03.

PRILAGODLJIV.

Gdje god se postavi i koristi, Station Deus će svijetu reći tko ste. Napravite koktel stanicu koja se ističe promjenom boja, dodataka, logotipa i svjetla.

Die Cocktail-Stationen für

Hotel

back ground _ esterni.png

>> SPREMNO ZA ISPORUKU >>

ex Deus 15

TITANO 150
Za Van

Izađite van s ovom koktel stanicom. Sudoper, pumpa za vodu, LED rasvjeta i posude za led. Sve na baterijski pogon. Postavite je gdje god želite.

od 2.749 €

3.354 s PDV-OM

back ground _ esterni.png

>> SPREMNO ZA ISPORUKU >>

ex Deus 12

TITANO 120
Za Van

Na 120 cm, kombinirali smo jednostavnost s potpunosti.
S ovom koktelsStanicom, imate sve što vam je potrebno za rad na otvorenom u potpunoj autonomiji.

od 1.967 €

2.399 s PDV-OM

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

EFESTO 150
Unutarnje bar

Učinkovit i svestran rad.
Ugrađeni perač čaša i pladnjevi od nehrđajućeg čelika unutar vaše koktel stanice omogućuju ubrzanje usluge i unapređenje rada.

od 2.549 €

3.110 s PDV-OM

TOTAL WHITE

x4

Utrostručite svoj radni prostor i prilagodite svoj šank odabirom redoslijeda modula.
Promjeniti vašu uslugu!

U SET-UP
Bar

od 11.599 €

14.150 s PDV-OM

TOTAL BLACK

x2

Šank, baš onakav kakav želite. Odlučite hoćete li ga saviti udesno ili ulijevo. Definirajte svoj prostor i dobijte više radnog prostora.

L SET-UP
Bar

od 5.399 €

6.587 s PDV-OM

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Kompleksnost planiranja

Složenost planiranja uključuje upravljanje predvorjem, organizaciju vanjskih događaja, kreiranje večernjih zabava i opsluživanje sajmova - koliko izazova može postojati u hotelu? Upravljanje svim tim zahtjevima bilo bi izazovno i zahtijevalo bi sposobnost konstantne promjene rasporeda i namještaja

Efikasna izmjena

Prilagodljivost i višestruka funkcionalnost prijenosnih koktel stanica od Station Deus, omogućuju različite načine upotrebe. Dodavanjem elemenata i kreiranjem raznih oblika, čak i na dnevnoj bazi, izbjegava se nepotrebno skladištenje otpada, a proizvodi se kontinuirano koriste. Jednom kupnjom možete riješiti preko tisuću problema.

I... gotovo!

Svaki se problem rješava posebno dizajniranom kombinacijom različitih koktel stanica i modula. Pustite mašti na volju i oslonite se na jedinstveni brend. Svaka Deus Koktel Stanica zadovoljava specifičnu potrebu, a njihovo zajedničko korištenje pokriva više potreba.

Cocktail Stationen vergleichen

Hotel

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

HOTEL

TITANO 150

ex Deus 15 Vanjski bar

Außeneinsatz

spunta.png

Ekspresna dostava 5-7 dana

Može se dodati pribor

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Pumpa i LED s baterijom

Transportabel

spunta.png

VANJSKI BAR

2.749 € + PDV

>> VERSANDBEREIT >>

EFESTO 150 - da Interni 150 cm

EFESTO 150

ex Deus 15 Unutarnje bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ekspresna dostava 7-10 dana

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Sve od inoxa

Može se dodati pribor

UNUTARNJI BAR

2.549 € + PDV

>> VERSANDBEREIT >>

TITANO 120 - da Esterni 120 cm

TITANO 120

ex Deus 12 Vanjski bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ekspresna dostava 5-7 dana

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Uključuje bateriju, LED, kotače

Može se dodati pribor

VANJSKI BAR

1.967 € + PDV

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

U
SET-UP
Bar

Bacite se u zagrljaj

Tri strane za maksimalnu učinkovitost. Uslužite svoje klijente s 3 različite strne kako biste izbjegli duge redove. Problemi sa prostorom? Ne s ovim modularnim šankom. Dva stalka za boce na policama omogućuju pohranjivanje više od 160 boca.

od 11.599 €

14.150 s PDV-OM

L
SET-UP
Bar

Zakrivite ga kako god želite

Ovaj modularni šank omogućit će vam da se prilagodite svakom prostoru zahvaljujući svom L obliku.
Promijenite redoslijed modula kad god želite. Odlučite želite li više blagajnu u centru, koktel stanice na krajevima i krivulju lijevo ili desno ili drugačije. Po vašem ukusu!

od 5.399 €

6.587 s PDV-OM

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Francuski hotel

    • Lokacija: Aix en Provence

(Francuska)

MODEL: TITANO 120

Der Bedarf

Mirisi lavande, umjetnost, francuski okusi. Hotel u Aix en Provenceu pozvao je Station Deus da riješi problem u svom restoranu. Originalni plan nije predviđao dodatnu potpornu površinu koja se može premještati prema potrebi.

Das Projekt

Station Deus je predložio koktel stanicu Titano od 120 cm s brendingom i osvjetljenjem LED svjetlima. Elegancija se spaja s prostranom radnom površinom prikladnom za svaku uporabu. LED svjetla omogućuju korištenje prijenosnog bara i navečer, kada suptilna svjetla obavijaju goste. Zahvaljujući ugrađenoj bateriji, problemi s električnim utičnicama i produžnim kablovima više nisu problem.

Die Zufriedenheit

Mogućnost premještanja Koktel Stanica pružila je mnogo zadovoljstva osoblju hotela, koje svakodnevno mijenja položaj Koktel Stanica ovisno o potrebi. Ujutro se nalazi blizu distributera toplih napitaka, za vrijeme ručka postavljena je na ulazu za buffet, a navečer služi za posluživanje slastica, a zatim i barmena koji miješa koktele. S samo jednim modulom, hotel je pronašao praktično rješenje za sve svoje potrebe.

Hotel u glavnom gradu

    • Lokacija: Rim

(Lazio, Italija)

MODEL: EFESTO 150

Der Bedarf

Smješten u centru Rima, među antičkim čudima i s očaravajućim panoramskim pogledom iz svakog prozora, hotel koji je kontaktirao Station Deus imao je jednostavan zahtjev: stvoriti mali bar u prostoriji za događaje.

Das Projekt

Sipping a cocktail while looking out of the event room window is pure magic. Dvije koktel stanice Efesto od 150 cm omogućile su hotelu da stvori brandirani bar šank koji se može koristiti za miješanje bilo kojeg koktela. Kolešće s kočnicom ugrađene su kako bi se omogućilo bilo koje premještanje, tako da čak i kada nije potreban, bar šank se može odmaknuti i postaviti na neko drugo mjesto.

Die Zufriedenheit

Dan za danom, kreirani bar šank postao je "adut u rukavu" za barmene i konobare hotela. Vlasnik je zadovoljan kupnjom i načinom upotrebe. U istom hotelu sada su još dvije Koktel Stanice Deus, ali to je druga priča.

Njemački hotel

    • Lokacija: Heidelberg

(Njemačka)

MODEL: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Veliki bar šank za otvaranje, potreba za prikazivanjem brenda i njegovim zapamćivanjem. Station Deus je pozvan da promovira aktivnost tijekom pokretanja. Potreba je bila imati veliki bar šank, koji bi omogućio posluživanje svih na otvaranju, ali se istovremeno mogao premjestiti u restoran.

Das Projekt

Station Deus je osmislio prilagođeni U-oblik postava s bijelim panelima i primijenjenim brendom. Upravitelji hotela su odmah prihvatili ideju zbog mogućnosti da kasnije imaju prostor za postavljanje predjela u restoranu, ali i mogućnosti korištenja tri koktel stanice za trenutak aperitiva.

Die Zufriedenheit

Kupnja je bila vrlo dobro prihvaćena. Hotel nas je više puta kontaktirao kako bi zahvalio: sastav Koktel Stanica omogućava svakom događaju da ima najprikladniji šank, temeljen na prostoru i potrebnoj funkcionalnosti.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent product, very serious company

Excellent product, very reputable company, very fast delivery and excellent support before and after the purchase!

Risorsa 3_edited.png

tiberio club sperlonga

11/5/22

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent purchase

Excellent purchase, although I had a problem with a broken joint the first time I used it, the customer service immediately replaced it without blinking.
Cordiality, professionalism and seriousness always.
Bravo!

Risorsa 3_edited.png

Davide Tomasoni

27/9/21

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Great Service

Great Service. Exceptional customer services. Which is very refreshing in recent times. Product is exactly as advertised, well made and delivery was made in the timely manner as promised. Very happy with this service and product and happy to recommend.

Risorsa 3_edited.png

Victoria Morgan-Cummins

21/7/22

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page