top of page

VANJSKI BAR

01.

AUTONOMIJA.

Vani više nema problem uz Station Deus. Recite zbogom produžnim kabelima i utičnicama. Vaša koktel stanica stoji samostalno s kompletom pumpe za vodu i baterijom za LED diode.

02.

JEDNOSTAVAN PRIJEVOZ.

Jednostavnost je u srcu svakog Deus Cocktail Stationa.
Rastavite ga za 5 minuta, spremite u kofer kotačima i nosite bilo gdje. Svoju koktel stanicu možete lako pomicati pomoću ručke i kotača.

03.

PRILAGOĐAVANJE.

Impresionirajte svoje kupce privlačnim Cocktail Stationom. Promijenite boje, dodatke, logotipe i osvjetljenje. Napravite radnu stanicu barmena koja samo vrišti vaše ime: neka se istakne iz gomile.

Die Cocktail-Stationen für

Vanjski Bar

back ground _ esterni.png

>> SPREMNO ZA ISPORUKU >>

ex Deus 15

TITANO 150
Za Van

Potpuna samostalnost na 150 centimetara. Ova koktel stanica pruža vam vodu i svjetlo gdje god poželite, uz pumpu i bateriju.

od 2.749 €

3.354 s PDV-OM

back ground _ esterni.png

>> SPREMNO ZA ISPORUKU >>

ex Deus 12

TITANO 120
Za Van

Svjetlo bez kablova, lako za transport i učinkovito za upotrebu. Na 120 cm, jednostavnost rada bilo gdje.
Otkrijte sada ovu koktel stanicu.

od 1.967 €

2.399 s PDV-OM

back ground _ esterni.png

PRILAGODLJIV

ex Deus 15

BASE 150
Prilagodljiva

Koktel Stanica koja je jednostavna za uporabu, ali istovremeno kompletna i prilagodljiva sa raznim dodacima. Nudi 150 centimetara prostora koji će očarati vaše goste.

od 1.925 €

2.349 s PDV-OM

TOTAL BLACK

x4

Tri strane za posluživanje vaših kupaca i mnogo više prostora. Izgradite šank koji će vas okružiti s redoslijedom koktel stanica po vašem izboru.

U SET-UP
Bar

od 10.499 €

12.809 s PDV-OM

STANDARD

x2

Modularni šank koji stvara kut: nema više ometanja , samo puno više prostora.

L SET-UP
Bar

od 4.399 €

5.367 s PDV-OM

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Večernji san

Ljetne večeri, pod zvjezdanim nebom, produljuju se baš kao i želja za boravkom na otvorenom. Vrijeme kao da se rasteže, a broj gostiju raste. Večer započinje, ali nitko ne želi da završi. U dobrom raspoloženju, vaši gosti uživaju u koktelima, sjedeći i razgovarajući. Kada popiju jedan koktel, odmah naručuju drugi.

Poticanje unapređenja

Imate prostor izvan bara, stolovi i stolice su tu, ali posluživanje je postalo komplicirano: da biste poslužili svaki stol i imali sve pod kontrolom, morali biste imati koktel stanicu vani. Svakako, povećao bi se broj koktela i mogli biste poslužiti veći broj gostiju.

I... gotovo!

Odaberite oblik i dužinu po vašoj želji. Uz Station Deus, možete kreirati koktel šank koji se lako rastavlja i prenosi, čime smanjujete vrijeme posluživanja i čekanja, a u isto vrijeme povećavate broj koktela koje možete servirati. Dovedite svoj posao na višu razinu.

Cocktail Stationen vergleichen

Vanjski Bar

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

VANJSKI BAR

TITANO 150

ex Deus 15 Vanjski bar

Außeneinsatz

spunta.png

Ekspresna dostava 5-7 dana

Može se dodati pribor

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Pumpa i LED s baterijom

Transportabel

spunta.png

VANJSKI BAR

2.749 € + PDV

>> VERSANDBEREIT >>

EFESTO 150 - da Interni 150 cm

EFESTO 150

ex Deus 15 Unutarnje bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ekspresna dostava 7-10 dana

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Sve od inoxa

Može se dodati pribor

UNUTARNJI BAR

2.549 € + PDV

>> VERSANDBEREIT >>

TITANO 120 - da Esterni 120 cm

TITANO 120

ex Deus 12 Vanjski bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ekspresna dostava 5-7 dana

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Uključuje bateriju, LED, kotače

Može se dodati pribor

VANJSKI BAR

1.967 € + PDV

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

U
SET-UP
Bar

Šank koji se obavija oko vas

Modularan i rastavljiv, šank je organiziran onako kako vi želite. Svaka stanica za koktele može se postaviti jedna pored druge po potrebi. Stvorite savršene tri strane.

od 10.499 €

12.809 s PDV-OM

L
SET-UP
Bar

Željena zakrivljenost

Napravite kut kakav želite, lijevi ili desni, izbor je na vama. Kako se vaš prostor za pravljenje koktela širi, tako rastu i vaši kupci. Radite u miru bez smetnji s obje strane vaših koktel stanica

od 4.399 €

5.367 s PDV-OM

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Glavni trg

    • Mjesto: Vicenza

Veneto, Italija

MODEL: TITANO 150 + RETROPULT

Der Bedarf

Bar na Trgu Signori u Vicenzi suočava se s povećanjem događaja u centru i rastućim brojem klijenata. To zahtijeva ubrzanje usluge i efikasnije zadovoljavanje zahtjeva. Kontinuirani prijenos koktela i grickalica s pladnjevima postao je neodrživ. Često klijenti moraju ustati da bi naručili, a kretanje konobara je neučinkovito. Kako poboljšati situaciju?

Das Projekt

Station Deus je bio pozvan da odgovori na potrebu i dizajnirao je posebnu Koktel Stanicu: koktel stanicu Titano 150, postavljenu za pripremu koktela i posluživanje pratećih jela, dok je pored nje dodan modul Back Bar za postavljanje blagajne.

Die Zufriedenheit

Usluga je postala brža, konobari više ne gube vrijeme na nepotrebno hodanje. Plaćanje je postalo brže i učinkovitije. I organizacija je unaprijeđena: svake večeri, Koktel Stanica se unosi unutra kako bi se spriječila oštećenja. Premještanje je olakšano zahvaljujući ugradnji kotačića s kočnicama. Usluga je znatno ubrzana, povećan je broj gostiju kao i zadovoljstvo vlasnika.

Gradske zidine

    • Mjesto: Ostuni

Puglia, Italija

MODEL: L SET-UP Bar

Der Bedarf

Zidine grada Ostunija, u regiji Puglia, iako očaravaju, predstavljaju izazov za usluživanje. Klijent Station Deus ima atraktivan bar, ali s prostranim prostorom za posluživanje koji je teško brzo pokriti. Ispod zidina je terasa, iznad povijesnih stepenica još jedan prostor, a unutar zidina treći. Tri tima konobara su organizirana, ali to nije dovoljno. Oni koji služe ispod zidina moraju neprestano hodati gore i dolje stepenicama, produžujući vrijeme usluge.

Das Projekt

Kako? Station Deus je razvio Setup u obliku L, kombinaciju Koktel Stanica koje se postavljaju uz ogradu. Na kraćoj strani smješten je blagajnički aparat i tablet za narudžbe, dok je na dužoj strani organiziran prostor za pripremu koktela i posluživanje gostiju za šankom, te prostor za pladnjeve pripremljene za konobare, skraćujući tako putanje kretanja.

Die Zufriedenheit

Svakim danom, L- SET UP omogućilo je proširenje vanjskog prostora bara. Zahvaljujući efikasnijoj organizaciji, moguće je bilo dodati stolove i povećati broj gostiju. Ranije nedostižan cilj zbog nemogućnosti zadovoljavanja velikog broja gostiju sada je postao ostvariv.

Panoramski krov

    • Mjesto: Pariz

Francuska

MODEL: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Pariški krov s izvanrednim pogledom idealno je mjesto za bar s vanjskim prostorom. Pogled se pruža na Eiffelov toranj i katedralu Notre Dame dok gosti uživaju u aperitivu ili koktelu nakon večere. Dizalo i stepenice otežavaju rad konobara u baru, što smanjuje njihovu prisutnost i efikasnost u usluzi.

Das Projekt

Nakon pregleda, Station Deus je dizajnirao modularni bar šank: U SET-UP. Prostrani prostor omogućio je postavljanje trostruke kompozicije modula, omogućavajući vlasnicima da prilagode i premještaju Koktel Stanice sukladno događaju.

Die Zufriedenheit

Terasa je postala neovisna, stvorivši dodatni bar. Ovisno o vrsti događaja, vlasnici prilagođavaju postav svojih Stanica, optimalno organizirajući prostor za svaki događaj ili stvarajući prostrane površine za posluživanje tijekom buffet-a.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent quality product

Excellent quality product, I had a problem with the sink and the service team immediately gave me the necessary instructions to fix it.

Risorsa 3_edited.png

Riccardo Pelegi

8/8/22

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Robust and elegant

More beautiful than I thought, it looked crazy in photos but in reality it is even better, robust and elegant but above all functional, probably the best station I have ever worked with!

Risorsa 3_edited.png

Jonny Gomez

4/7/22

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent deal

The amount I invested in my Deus 120 was a very good deal: very good materials and durability. The luminous top gives it a touch of elegance, and the delivery service was very good: really fast.

Risorsa 3_edited.png

federico bonatesta

7/11/22

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page