top of page

CATERING

01.

SAMOSTOJNOST IN ENOSTAVEN PREVOZ.

Svojo storitev lahko preprosto premaknete, kamor koli želite. Torba na vozičku za priročen prevoz ter popolna neodvisnost od vode in elektrike s prenosno baterijo: Revolucija je tu in to je vaša nova koktajlna postaja.

02.

SE LAHKO PRILAGODI VSAKEMU PROSTORU.

Vsi naši mobilni bari so prilagodljivi vsakemu prostoru in potrebam. Spremenite jih tehnično ali estetsko, da boste dobili popoln izdelek za svojo gostinsko ponudbo. Poiščite svoj model.

03.

POVEČAJTE SVOJO PRODUKTIVNOST.

Z lahkimi, funkcionalnimi in dodelanimi koktajlnimi postajami lahko bar postavite, kamor koli želite, da pokrijete več površin in razdelite čakalno vrsto. Z novo barsko postajo skrajšajte čas čakanja in zadovoljite več strank.

Die Cocktail-Stationen für

Catering

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

AURA 150
Gostinstvo Bar

Velik prostor, LED in torba za enostaven prevoz prenosnega bara. Uporabite svoj logotip in poskrbite, da bo zasijal pred vašimi strankami.

od 2.399 €

2.927 Z DDV

back ground _ esterni.png

ex Deus 12

AURA 120
Gostinstvo Bar

120 cm prostora in čista eleganca zaradi sijajnih belih plošč v kombinaciji z lučmi LED vašega prenosnega bara za koktajle.
Odkrijte praktičnost tega prenosnega bara.

od 1.869 €

2.280 Z DDV

back ground _ esterni.png

>> TAKOJŠNJA DOSTAVA >>

ex Deus 15

TITANO 150
Zunanji Bar

Postanite samozadostni s tem zunanjim mobilnim barom. 150 cm prostora, LED in vodna črpalka. Premaknite svojo storitev, kamorkoli želite, čas je, da postanete neodvisni.

od 2.749 €

3.354 Z DDV

TOTAL WHITE

x4

Z barskimi delovnimi mesti lahko prostor razširite na tri strani, s policami za steklenice pa razmejite ponudbo. Vaša gostinska ponudba bo prostorna, organizirana in učinkovita.

U SET-UP
Bar

od 11.599 €

14.150 Z DDV

STANDARD

x2

Oblika se lahko prilagodi vsakemu kotičku, priložnosti ali prostoru. Izberite način postavitve mobilnih barov, kadar koli želite, in poskrbite, da bo vaša gostinska ponudba vedno popolna.

L SET-UP
Bar

od 4.399 €

5.367 Z DDV

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Barmanov mobilni bar

Barman potrebuje prostor, namenjen pripravi koktajlov: posode za led in agrume, razpršilnik za steklo, jekleni barmat niso oprema, temveč nujni pripomočki, da bi porabili manj časa in postregli več strank. Kako ustvariti namenski prostor v gostinskem obratu?

Prenosna profesionalnost

Vsaka barmanova koktajlna postaja ima vse, kar potrebujete za mešanje najboljših koktajlov. Učinkovita prenosna barska postaja je prenosna, hitro jo je mogoče sestaviti in kar je najboljše, lahko jo kombinirate z drugimi moduli, da ustvarite barski kotiček po svoji izbiri. Postaje Deus je mogoče ponovno uporabiti za vse vrste storitev, vključno z aperitivi, prigrizki za dobrodošlico, razdeljevanjem komunikacijskega gradiva ali kar koli si zamislite.

Vse je pripravljeno, ne skrbite!

Popolno rešitev ustvarimo s kombiniranjem, spreminjanjem ali oblikovanjem mobilnih barov po meri. Izpolnjene bodo vse vaše potrebe, inovacije Station Deus pa so cenovno dostopne. Dajte prosto pot svoji ustvarjalnosti in se zanesite le na eno blagovno znamko.

Cocktail Stationen vergleichen

Catering

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

CATERING

AURA 150

ex Deus 15 Catering Bar

Außeneinsatz

spunta.png

Hitra dostava 7-10 dni

Dodate lahko dodatke

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Prilagojeni logotip

Transportabel

spunta.png

CATERING BAR

2.399 € + DDV

>> VERSANDBEREIT >>

TITANO 150 - da Esterni 150 cm

TITANO 150

ex Deus 15 Zunanji Bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Hitra dostava 5-7 dni

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Črpalka in diode LED z baterijo

Dodate lahko dodatke

ZUNANJI BAR

2.749 € + DDV

>> VERSANDBEREIT >>

AURA 120 - Catering Bar 120 cm

AURA 120

ex Deus 12 Catering Bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Hitra dostava 7-10 dni

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Prilagojeni logotip

Dodate lahko dodatke

CATERING BAR

1.869 € + DDV

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

U
SET-UP
Bar

Zavijte se v obliko črke U

Barski pult je modularen in razstavljiv, zato ga lahko organizirate po svojih željah, za vsak dogodek drugače. Vsako koktajlno postajo lahko postavite drugo poleg druge, da ustreza vašim potrebam. Ustvarite popolne tri stranice in jih dopolnite z dvema držaloma za steklenice.

od 11.599 €

14.150 Z DDV

L
SET-UP
Bar

Priročna oblika

Bar naslonite na steno in oblikujte krivuljo, da določite prostor, ki ga potrebujete.
S to sestavo mobilnih barov razširite prostor za pult ter poskrbite za učinkovitejšo in hitrejšo postrežbo koktajlov.
Ugotovite, kdaj je oblika L smiselna.

od 4.399 €

5.367 Z DDV

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

De Pretto Catering

    • Lokacija: Schio

(Benečija, Italija)

MODEL: AURA 120

Der Bedarf

Hitrost prevoza, potreba po veliki prostornini za steklenice: Catering De Pretto se je odločil, da bo v svojo ponudbo vključil koktajle in tako zadovoljil povpraševanje strank, ki so na porokah in zabavah želele nekaj dodatnega.

Das Projekt

Station Deus je De Pretto predlagal prenosni bar Aura 120: v 120 centimetrih ima poleg rezervoarjev, potrebnih za koktajlno postajo, tudi veliko stransko polico, stojalo Speed Rack in držalo za steklenice Speed pod servirno površino za več steklenic. Prilagoditev z natisnjenim logotipom je češnja na torti za gostinca, ki želi postati prepoznaven.

Die Zufriedenheit

Elegantne bele plošče in luči LED, ki poudarjajo logotip in gostom omogočajo, da si zapomnijo ime, so dragulj, ki je osvojil De Pretto Catering, ki zdaj na vsakem dogodku ponuja koktajl kotiček ter vse navdušuje s svojo strokovnostjo in eleganco.

Sunlake catering

    • Lokacija: Jezero Como

(Lombardija, Italija)

MODEL: 2x TITANO 150 + TITANO 120

Der Bedarf

Več lokacij za organizacijo porok in dogodkov, potreba po več mobilnih barih, ki jih je treba hitro prevažati iz kraja v kraj. Potreba po elegantnem in prilagojenem barskem pultu. Podjetje Sunlake se je obrnilo na podjetje Station Deus.

Das Projekt

Dve koktajlni postaji Titano 150 in Titano 120 cm sta bili izbira podjetja Sunlake po razpravi o njihovih potrebah. Modularnost gostincu omogoča, da ju uporablja drug ob drugem, kadar potrebuje koktajlni kotiček, in ju ločuje, kadar potrebuje bolj mobilne bare.

Die Zufriedenheit

Koktajlne postaje, prilagojene z logotipi, imajo vse potrebno za zagotavljanje najboljših storitev, tudi če niso povezane. Shramba za steklenice, pladnji za led iz nerjavečega jekla in pulti so osvojili barmane.

Chef Ibiza

    • Lokacija: Ibiza

(Španija, Evropa)

MODEL: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Restavracija na Ibizi, na prometnem območju. Želja po fiksni koktajlni postaji na velikem travniku, ki pa bi jo bilo mogoče premakniti, ko je dogodek zunaj in daleč stran. Chef Ibiza je spoznal postajo Station Deus prek iskalnika Google.

Das Projekt

Velik prostor je postaji Deus omogočil, da je predlagala postavitev v obliki črke U. Modularni barski pult, ki omogoča spreminjanje vrstnega reda koktajlnih postaj po potrebi, ponuja tudi možnost prilagoditve glede na vsak dogodek, saj ima module, ki so vedno novi in tematsko prilagojeni vsaki priložnosti.

Die Zufriedenheit

Koktajlne postaje Deus, personalizirane z logotipi, so postale odličen komunikacijski medij, ki združuje koristno s prijetnim. Barmani imajo profesionalne koktajlne postaje in so pokazali veliko zadovoljstvo s pladnji za led iz nerjavečega jekla, ki ohranjajo temperaturo dlje kot plastični.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Easy to assemble

Easy to assemble and disassemble, just as easy to transport, comfortable to work with at speed, excellent quality, I will definitely buy more to offer bar catering at its best!

Risorsa 3_edited.png

Mariano Minieri

5/12/19

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent service and materials

Purchased 2 complete stations and various accessories to suit existing structures. Excellent service and materials met expectations.

Risorsa 3_edited.png

Luca Tonatto

6/4/22

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Excellent deal

The amount I invested in my Deus 120 was a very good deal: very good materials and durability. The luminous top gives it a touch of elegance, and the delivery service was very good: really fast.

Risorsa 3_edited.png

federico bonatesta

7/11/22

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page