top of page

LJETNA
DOGAĐANJA

01.

NEOVISNOST.

Vani više nema problem uz Station Deus. Recite zbogom produžnim kabelima i utičnicama. Vaša koktel stanica stoji samostalno s kompletom pumpe za vodu i baterijom za LED diode.

02.

LAKO GA PREMIJESTI.

Jednostavnost je u srcu svakog Deus Cocktail Stationa.
Rastavite ga za 5 minuta, spremite u kofer kotačima i nosite bilo gdje. Svoju koktel stanicu možete lako pomicati pomoću ručke i kotača.

03.

PRILAGOĐAVANJE.

Svaki Cocktail Station može se estetski i tehnički prilagoditi svakom događaju, mjestu ili prigodi. Dodajte logotipe, boje i LED svjetla za maksimalne performanse čak iu mraku.

Die Cocktail-Stationen für

Ljetna događanja

back ground _ esterni.png

>> SPREMNO ZA ISPORUKU >>

ex Deus 15

TITANO 150
Za Van

Pumpa za vodu, prijenosna baterija i LED svjetla. Potpuno samostalni rad. S ovom koktel stanicom od 150 cm možete raditi gdje god poželite.

od 2.749 €

3.354 s PDV-OM

back ground _ esterni.png

>> SPREMNO ZA ISPORUKU >>

ex Deus 12

TITANO 120
Za Van

Mali otisak, ali sve što vam je potrebno za koktele. Zahvaljujući praktičnoj torbi na kotačima, ovaj prijenosni i rastavljivi koktel šank od 120 cm možete ponijeti bilo gdje.

od 1.967 €

2.399 s PDV-OM

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

AURA 150
Catering Bar

Za svaku priliku bit ćete idealni zahvaljujući eleganciji ovog prijenosnog koktel šanka. Bijeli paneli s LED osvjetljenjem naglasit će vaš logotip na prednjoj strani.

od 2.399 €

2.927 s PDV-OM

TOTAL BLACK

x9

Okrugli šank koji se zatvara. Modularan i prilagodljiv svakoj situaciji. Postignite maksimalnu učinkovitost s ovim modularnim šankom.

360° SET-UP
Bar

od 18.999 €

23.179 s PDV-OM

TOTAL BLACK

x4

Prostor koji se širi. Sastavite šank koji se obavija oko vas narudžbom koktel stanice po vašem izboru. Crna boja u kombinaciji s LED svjetlima, zablistajte u svoj svojoj eleganciji i modernosti.

U SET-UP
Bar

od 10.499 €

12.809 s PDV-OM

Auf dem Weg zum Olymp des Bartending

Warum Station Deus?

Jede Deus-Station ist aus der Erfahrung von Barkeepern entstanden, die sich mit anderen Barkeepern getroffen haben, um eine Cocktail-Station zu entwerfen, die auf dem Gebrauch basiert.

 

Das in Vicenza (Italy) ansässige Unternehmen steht in ständigem Kontakt mit Benutzern und Bartendern und hat auf diese Weise Produkte entwickelt, die sich an den Bedürfnissen der Benutzer orientieren.

 

Jedes Modul entspricht einem Bedürfnis und hebt die Bar auf ein höheres Niveau.

Die Lösung für Ihre Probleme

An die Spitze, den Bedarf decken

Samostalni i mobilni bar

Vrt u kojem organizirate događanja i zabave, gdje nemate jednostavan pristup priključcima, ali vam je potreban bar za posluživanje koktela, pića i grickalica. Kako to izvesti bez struje i vode? I kako osigurati mobilni bar koji se može premjestiti prema potrebi? Rješenje je Station Deus

Nezavisnost, brzina i jednostavnost

Station Deus stvorio je mobilne koktel stanice koji postaju potpuno samostalne uz dodatne setove. Osvjetljenje i voda više nisu izazovi zahvaljujući baterije i pumpe, a slavina je već integriran u koktel stanicu. Zahvaljujući kotačima i torbom sa kotačima, lako se premeštaju s jednog događanja na drugo, dok brendirana ploča jasno komunicira vašu poruku svima.

Već je gotovo!

Dizajn po mjeri rješava svaki izazov. Spajamo, proširujemo i prilagođavamo više prijenosnih koktel stanica kako bismo postigli željeni rezultat u najkraćem vremenu. Oslobodite svoju kreativnost i pouzdajte se u jednu jedinu tvrtku. Svaki modul Station Deus ispunjava određenu potrebu, a njihovo združivanje zadovoljava više potreba.


Cocktail Stationen vergleichen

Ljetna događanja

Versandart

Außeneinsatz

Transportabel

Spüle und Wasserhahn

Warum dieses Modell?

Anpassungsfähig

>> VERSANDBEREIT >>

LJETNA
DOGAĐANJA

TITANO 150

ex Deus 15 Vanjski bar

Außeneinsatz

spunta.png

Ekspresna dostava 5-7 dana

Može se dodati pribor

Spüle und Wasserhahn

spunta.png

Pumpa i LED s baterijom

Transportabel

spunta.png

VANJSKI BAR

2.749 € + PDV

>> VERSANDBEREIT >>

AURA 150 - Catering Bar 150 cm

AURA 150

ex Deus 15 Bar za Događaje

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ekspresna dostava 7-10 dana

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Logo koji želiš

Može se dodati pribor

BAR ZA CATERING

2.399 € + PDV

>> VERSANDBEREIT >>

TITANO 120 - da Esterni 120 cm

TITANO 120

ex Deus 12 Vanjski bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ekspresna dostava 5-7 dana

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Uključuje bateriju, LED, kotače

Može se dodati pribor

VANJSKI BAR

1.967 € + PDV

Gestalten.
Anpassen.

Zubehör oder zusätzliche Module

für Ihre Cocktailstation.

So schaffen Sie Ihren ideale Cocktailbar.

Räder mit Bremsen und eine Trolley-Tasche erleichtern den Transport, während Ihr Branding auf der Cocktail-Station ins Auge fällt.

Wählen Sie die Station Deus und... personalisieren Sie sie.

Cocktail-Station für Veranstaltungen außerhalb oder innerhalb des Veranstaltungsortes mit Rädern zum Verschieben oder Trolley-Tasche für den Transport

Wasserpumpenset

INKL. MWST.

ab 324 €

Klappbare und transportable Cocktailbar mit Trolley für Catering-Events und Hochzeiten

KIT RÄDER

INKL. MWST.

ab 164 €

Leichte und handliche Cocktailstation aus schwarzem Aluminium für den Außenbereich, transportabel mit Rollen oder Trolley-Tasche

Logo Sticker

INKL. MWST.

ab 79 €

mobile Cocktailstation auf Rädern für Outdoor-Locations, Events und Outdoor-Catering, für Hochzeiten und wichtige Veranstaltungen

Glasspüler

INKL. MWST.

ab 164 €

Bartresen 50 cm schnelle lieferung

DEUS 5

INKL. MWST.

ab 713 €

Mobile bar mit Batterie für den Wasserpumpensatz. Benutzung von Waschbecken und Wasserhahn ohne Strom

DEUS 7

INKL. MWST.

ab 940 €

Individuell gestaltbare und mobile cocktail station mit Rädern mit hellen und eleganten weißen

BACK BAR

INKL. MWST.

ab 1.530 €

Die Cocktailbar-Theke lässt sich mit dem mitgelieferten Gummihammer und einer einfachen Anleitung in 5 Minuten aufbauen. Schnelle Lieferung in ganz Deutschland

BOTTIGLIERA

INKL. MWST.

ab 997 €

Unsere modularen Bartheken

In der Menge liegt die Kraft, auch zwischen den Cocktail-Stationen.

360°
SET-UP
Bar

Savršeni krug sa 4 strane

Krug koji stvarate, s vama u središtu, da zadovoljite svakog kupca. Modularnost ovoj koktel šanka omogućuje vam da stvorite željenu kompoziciju i beskrajno je ponovno koristite, zahvaljujući kombinaciji koktel stanica i retropultova. Ponesite svoju uslugu kamo god želite, a da ne ustupite onoliko prostora koliko vam je potrebno.

od 18.999 €

23.179 s PDV-OM

U
SET-UP
Bar

Šank koji se obavija oko vas

Modularni šank u obliku U za tri potpuno opremljene strane. Uslužite svoje klijente bez dugog čekanja, distribuirajući protok. Iza, dva osvijetljena stalka za boce za razgraničenje vašeg prostora i vaše usluge, držeći do 160 boca. Upotpunjen LED svjetlima i potpuno crnim izgledom za moderan, privlačan stil.

od 10.499 €

12.809 s PDV-OM

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Ihre Bar:

Sie sind der Regisseur

Wie werden die Deus-Stationen eingesetzt?

Finden Sie es heraus in den Kundenberichten...

Festival

    • Lokacija: Gallipoli

(Puglia, Italija)

MODEL: 360° SET-UP Bar

Der Bedarf

Festival koji okuplja zajednicu oko tipičnih jela, dobrih pića i igara. Potreba za bar šankom koji omogućuje razvrstavanje klijenata u više redova i tipova. Station Deus je pozvana da riješi problem.

Das Projekt

Gigantski šator omogućio je postavljanje Set-Upa od 360°, gdje su se nalazile dvije stanice za blagajnu i brojne Cocktail Stanice za pripremanje pića i koktela. S centralno postavljenim frižiderima, svaki operater je uspio zadovoljiti brojne posjetitelje.

Die Zufriedenheit

Organizatori su cijenili mogućnost stvaranja modularnog i promjenjivog bara, prilagodljivog prema potrebama, i rastavljivog svake godine. Promovirali su organizacijsko tijelo s osvijetljenim i brendiranim panelima te prikupili mnogo sredstava zahvaljujući brzini usluge.

Voćni kiosk

    • Lokacija: Padova

(Veneto, Italija)

MODEL: TITANO 150

Der Bedarf

Ljetni vrt, u hladu velikih stabala, koji svakog kolovoza okuplja ljubitelje voća. Voćne salate, kokteli i kriške svježeg voća su ponude skupine mladih ljudi koji svake godine oživljavaju kutak prirode. Strast prema koktelima raste i počinje se osjećati potreba za profesionalnim bar šankom.

Das Projekt

Dvije Cocktail Stanice Titano 150 postavljene blizu jedna drugoj stvorile su profesionalni bar kutak, gdje barmeni imaju prostora za miješanje i postavljanje boca. Slavina s Pumpnim Kitom i LED s Baterijom omogućili su neovisnost o priključcima.

Die Zufriedenheit

Svake godine, bar šank Station Deus se ponovno pojavljuje, nakon što je zimi bio smješten u trollejima. Neovisnost i profesionalnost Cocktail Stanica je ono što je najviše impresioniralo organizatore.

Aperitiv u vrtu

    • Lokacija: Minturno

(Lazio, Italija)

MODEL: U SET-UP Bar

Der Bedarf

Mali vrt koji se od proljeća do jeseni oživljava. U vrijeme aperitiva mnogi turisti i mještani odlučuju provesti nekoliko sati među koktelima, glazbom i razgovorima s pogledom na staru panoramu.

Das Projekt

U-oblik Set-Up zadovoljio je svaku potrebu. Na dva duža kraka smještene su Barman stanice, dok se na zakrivljenom dijelu stavljaju snackovi za aperitiv. Osvijetljeni paneli i sudoper, umetnut u Cocktail Stanicu s Pumpnim Kitom, omogućili su postavljanje bar šanka u najbolji kutak da se ne okrene leđima nikome.

Die Zufriedenheit

Nijedan fiksni bar šank nije mogao biti postavljen u vrtu, zbog lokacije, ali i zaštite okoliša. Station Deus omogućila je maksimalno iskorištavanje prostora, stvarajući posao, ali i dalje štiteći okoliš.

Was unsere Kunden sagen

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Very functional

Very functional, especially for outdoor use. Recommended, good value for money!

Risorsa 3_edited.png

rosa cerrato

11/12/20

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

Professionalism and availability

Professionalism and availability. I have been using one of his stations for about 5/6 months now and have always been happy with it.

Risorsa 3_edited.png

Andrea Coriele

9/12/20

durchschnittliches Rating ist 5 von 5

The perfect Cocktail Station

Perfect cocktail station, I bought a Titano 120 and have already had the opportunity to use it several times, very easy to assemble but also easy to transport. Highly recommended purchase.

Risorsa 3_edited.png

Ciccio Guarrera

20/7/21

Nicht die gewünschte Anwendung?

Wir haben einen Cocktail Station
für jeden Bereich!

Entdecken Sie alle!

bottom of page