top of page

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

01.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ.

Το προϊόν που προσαρμόζεται στην εργασία σας και στο χώρο σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χάρη στη μελέτη της θέσης κάθε στοιχείου που απαρτίζει τις κινητές μπάρες μας.

02.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.

Το Station Deus δημιουργήθηκε με γνώμονα τους σταθμούς κοκτέιλ, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε χρήση: ο πάγκος του μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απεριτίφ, σνακ ή μπουφέδες.

03.

ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΑΤΣΆΛΙ.

Το υλικό που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια. Ισχυρό και υψηλής ποιότητας, το ανοξείδωτο ατσάλι του Station Deus είναι για πάντα.

Las mejores barras de bar para

Εστιατοριο

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Ανεξάρτητα φώτα LED και βρύση, ρόδες και καροτσάκι για μεταφορά: Πάρτε αυτόν τον πρακτικό πάγκο μπαρ 150 cm σε εξωτερικούς χώρους. Ικανοποιήστε περισσότερους πελάτες.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 12

TITANO 120
για εξωτερικη χρηση

Αυτό το κινητό μπαρ κοκτέιλ σας δίνει αυτοδύναμες λυχνίες LED για να εργάζεστε στο σκοτάδι. Εξοικονόμηση χώρου και ευκολία, η υπηρεσία σας μεταφέρεται έξω από το εστιατόριο. Πηγαίνετε το στο επόμενο επίπεδο.

από 1.967 €

2.399 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

EFESTO 150
για εσωτερική χρήση

Ενσωματώστε το ή χρησιμοποιήστε το μόνο του, αυτός ο σταθμός κοκτέιλ 150 cm έχει όλα όσα χρειάζεστε. Ψεκαστήρας γυαλιού, χαλάκι μπαρ, καπάκια, δεξαμενές με αποστράγγιση και πολλά άλλα, όλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

από 2.549 €

3.110 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x9

Ανακατέψτε και συνδυάστε τους σταθμούς κοκτέιλ για να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Τέσσερις πλευρές για να σερβίρετε και να οργανώνετε το χώρο σας. Μαύρη εμφάνιση με φώτα LED, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;

360° SET-UP
Bar

από 18.999 €

23.179 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x4

5 σταθμοί κοκτέιλ για μια γωνιά μπαρ που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Μετακινήστε τις μονάδες και επιλέξτε αν θα καμπυλώσετε το μπαρ σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να ανεβάσετε το σέρβις σας στο επόμενο επίπεδο.

U SET-UP Bar

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

Alcanza el Olimpo

de los Barman

¿Por qué Station Deus?

Cada Station Deus nace de la experiencia de barmans que se enfrentan a otros barmans y construyen el estaciones de bar basándose en el uso.

 

En una relación continua con los usuarios y los arquitectos que diseñan los bares, la empresa de Vicenza (Italy) ha creado productos basados en el uso.

Cada módulo diseñado satisface una necesidad y eleva el bar a un nivel superior.

La solución a sus problemas

Alcance la cima, sacie la falta

Ο νέος τόπος που πρέπει να γίνει ανεξάρτητος

Ο κήπος, η βεράντα ή απλά ένα νέο μεγάλο δωμάτιο. Μέσα σε ένα εστιατόριο, συχνά συνειδητοποιείται ότι θα ήταν βολικό να υπάρχει ένας νέος χώρος για την τοποθέτηση ποτηριών και μπουκαλιών, αλλά και για την προετοιμασία κοκτέιλ. Δεν είναι πάντα δυνατή η εγκατάσταση επίπλων ή σταθερών σταθμών λόγω του χώρου, αλλά και λόγω της ανάγκης μετακίνησης σε περίπτωση βροχής ή κρύου καιρού. Πώς να το κάνετε;

Η εύκολη αλλαγή

Ο πρόσθετος, ανεξάρτητος πάγκος μπαρ ή σταθμός κοκτέιλ για την τοποθέτηση πιάτων και μπουκαλιών μπορεί να παρέχεται από ένα ή περισσότερα Station Deus. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία των μονάδων μας επιτρέπει την πολλαπλή χρήση τους. Με την προσθήκη στοιχείων και τη δημιουργία διαφορετικών σχημάτων κάθε μέρα, οι ανάγκες ικανοποιούνται και αν βρέξει, κανένα πρόβλημα: τα κινητά μπαρ μπορούν να μετακινηθούν στο εσωτερικό γρήγορα και άνετα.

Έγινε!

Με το σχήμα που θέλετε και το μήκος που προτιμάτε. Με το Station Deus, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πάγκο μπαρ που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί, επιτρέποντάς σας να μειώσετε τους χρόνους εξυπηρέτησης και αναμονής, αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των κοκτέιλ που σερβίρονται. Πηγαίνετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Comparar Balcão de Bars para

Εστιατοριο

Tipo de envío

Uso exterior

Portátil

Fregadero y grifo

¿Por qué este modelo?

Personalizable

>> LISTO PARA ENTREGAR >>

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Uso exterior

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Fregadero y grifo

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Portátil

spunta.png

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> LISTO PARA ENTREGAR >>

EFESTO 150 - da Interni 150 cm

EFESTO 150

ex Deus 15 για εσωτερική χρήση

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ

2.549 € + VAT

>> LISTO PARA ENTREGAR >>

TITANO 120 - da Esterni 120 cm

TITANO 120

ex Deus 12 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

με Led μπαταρίας και ρόδες

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

1.967 € + VAT

Usted crea.
Personalice.

Añada a su barra de bar todo Accesorio

y los Módulos Adicionales necesarios.

Para crear su estación de coctelería ideal.

Las ruedas con freno y la bolsa trolley le ayudarán en el transporte, y su marca llamará la atención al imprimirse en la Estación de Cócteles.

Elige la Estación Deus y... personalízala.

Grifo y fregadero de acero inoxidable en estacion de cocteleria DEUS 150 moderna

Bombeo de Agua KIT

 IVA INCLUIDO

desde 324 €

Estación de cóctel con fregadero de acero inoxidable y grifo con desagüe

Ruedas KIT

 IVA INCLUIDO

desde 164 €

Accesorios personalizables al gusto del bartender en estacion de cocteleria DEUS 120 perfecta para terrazas, eventos y bodas

Logotipo adhesivo

 IVA INCLUIDO

desde 79 €

Estación de cócteles de color negro, elegante y profesional para uso en exteriores

Limpiacristales

 IVA INCLUIDO

desde 164 €

Estacion de cocteleria para bartender con buenas reseñas

DEUS 5

 IVA INCLUIDO

desde 713 €

Estacion de cocteleria DEUS 70 para catering de fiestas y eventos

DEUS 7

 IVA INCLUIDO

desde 940 €

Workstation elegante para los locales

BACK BAR

 IVA INCLUIDO

desde 1.530 €

Barra de bar profesional que se puede montar y desmontar con bolsa de transporte para uso en exteriores

BOTTIGLIERA

 IVA INCLUIDO

desde 997 €

Nuestras barras de bar modulares

La unión hace la fuerza, incluso entre bar mobiles

360°
SET-UP
Bar

360 μοίρες, ο τέλειος κύκλος

Μια σειρά από σταθμούς κοκτέιλ, πίσω μπάρες και ράφια μπουκαλιών, όλα σε εντελώς μαύρο στυλ με φώτα LED για εργασία στο σκοτάδι. Μεταφέρετε το εστιατόριό σας σε εξωτερικό χώρο και τοποθετήστε το όπου θέλετε. Εξυπηρετήστε περισσότερους πελάτες και αποφύγετε τις ατελείωτες ουρές, κατανέμοντας τη ροή μεταξύ των 4 διαθέσιμων πλευρών. Η καινοτομία είναι εδώ, αρπάξτε την.

από 18.999 €

23.179 VAT INCLUDED

U
SET-UP
Bar

3 αποτελεσματικές πλευρές

Απεριτίφ, μπουφέδες, ορεκτικά και πολλά άλλα, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε όλα έξω για να επεκτείνετε τις υπηρεσίες σας και να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες. Πλήρης συνδυασμός κινητών μπαρ και πάγκων, ώστε να μη σας διαφεύγει τίποτα. Προσαρμόστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και ταιριάζουν με το στυλ του εστιατορίου σας για μια συνεπή εμφάνιση.

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Su barra:

Usted es el director

¿Cómo se utilizan las estaciones de bar Deus?

Descúbralo en las historias de los clientes . . .

Το αμερικανικό εστιατόριο

    • Τοποθεσία: Σικάγο

(ΗΠΑ)

ΜΟΝΤΈΛΟ: L SET-UP Bar

La necesidad

Το αίθριο με θέα το ποτάμι και την πόλη που μεταμορφώνεται σε lounge bar μετά το δείπνο. Η ανάγκη για έναν πάγκο μπαρ για τη δημιουργία κοκτέιλ αλλά και για την υποστήριξη finger food. Ο Station Deus πέταξε στο Σικάγο με τους σταθμούς κοκτέιλ του.

El proyecto

Ο χώρος τους επέτρεψε να δημιουργήσουν μια εγκατάσταση σε σχήμα L". Ακουμπισμένος στον τοίχο, ο αρθρωτός πάγκος του μπαρ έλυνε κάθε ανάγκη: τοποθέτηση σνακ, προετοιμασία κοκτέιλ, ακόμη και γρήγορο ξέπλυμα ποτηριών.

Satisfacción

Αυτό που επρόκειτο να είναι ένα προσωρινό έργο έχει πλέον γίνει μόνιμο: το εστιατόριο κάνει τον πάγκο του μπαρ μόνιμο στοιχείο. Με την προσθήκη πρόσθετων μονάδων, ο πάγκος του μπαρ επεκτείνεται επίσης.

Ανάμεσα στην αρχαιότητα και το φαγητό στην Ελλάδα

    • Τοποθεσία: Αθήνα

(Ελλάδα, Ευρώπη)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 120

La necesidad

Τα τραπέζια απέξω με θέα τα αρχαία μνημεία. Η βραδιά εκτείνεται μέσα στο καλοκαίρι και η ανάγκη να υπάρχει ένα στήριγμα για τον DJ, το οποίο όμως θα μπορούσε να είναι και στήριγμα για σνακ και finger food αν χρειαστεί.

El proyecto

Ο Station Deus πρότεινε το κινητό μπαρ Titano 120 με λογότυπο. Τα 120 εκατοστά αλουμινίου, με χωρητικότητα 250 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την κονσόλα του DJ, αλλά και να τη μετατρέψουν, όταν δεν παίζει η μουσική, σε ένα επιπλέον στήριγμα για ποτά και finger food.

Satisfacción

Το ελληνικό εστιατόριο έμεινε τόσο ικανοποιημένο που έγινε διαφημιστικό σποτ για το Station Deus: χάρη στον ιδιοκτήτη, αποκτήσαμε δύο ακόμη πελάτες με την ίδια ανάγκη.

Στο υπαίθριο αίθριο

    • Τοποθεσία: Φλωρεντία

(Τοσκάνη, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 150

La necesidad

Η υπαίθρια βεράντα και η ανάγκη για επιπλέον υποστήριξη για τον μπουφέ κοκτέιλ. Η ανάγκη να αποσυναρμολογηθεί ο πάγκος και να μεταφερθεί στο εσωτερικό όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά και η επιθυμία να είναι απαλλαγμένος από καλώδια και συνδέσεις, ώστε να μην ενοχλεί.

El proyecto

Η Station Deus ανταποκρίθηκε στη ζήτηση με το υπαίθριο κινητό μπαρ Titano 150, εξοπλισμένο με κιτ αντλίας νερού. Με χρωματιστά πάνελ που ταιριάζουν με το σχεδιασμό του εστιατορίου και το λογότυπο τυπωμένο στην πρόσοψη, ο σταθμός κοκτέιλ ταιριάζει απόλυτα με την εξωτερική αυλή.

Satisfacción

Το εστιατόριο έμεινε ικανοποιημένο για δύο βασικούς λόγους: την τσάντα τρόλεϊ, η οποία τους επιτρέπει να αποθηκεύουν το Cocktail Station μακριά από το εστιατόριο, και την ανεξαρτησία του κινητού μπαρ, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνουν κοκτέιλ σε εκδηλώσεις.

Lo que dicen nuestros clientes

la calificación promedio es 5 de 5

Very practical

Very practical and easy to assemble.

Risorsa 3_edited.png

Fred Charlet

13/7/22

la calificación promedio es 5 de 5

Perfect Bar Station

The perfect bar station! Comfortable, compact and complete in every way! Highly recommended! BRAVI!

Risorsa 3_edited.png

Sebastiano Avvisati

17/12/21

la calificación promedio es 5 de 5

Excellent customised product

I bought a Deus 150 for my restaurant Operaviva in Parma. It is an excellent product that we immediately customised with the help of my friend and great artist Flavio Kampah Campagna. It was easy to assemble, light, easy to move and, above all, it immediately gave great visibility to the aperitif with tapas initiative. Attentive and punctual service. I highly recommend it.

Risorsa 3_edited.png

Emilio Restori

4/12/19

¿No es el uso que busca?

Tenemos una estación de cócteles
¡para cada sector!

¡Descúbralas todas!

bottom of page