top of page

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

01.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ.

Το προϊόν που προσαρμόζεται στην εργασία σας και στο χώρο σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χάρη στη μελέτη της θέσης κάθε στοιχείου που απαρτίζει τις κινητές μπάρες μας.

02.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.

Το Station Deus δημιουργήθηκε με γνώμονα τους σταθμούς κοκτέιλ, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε χρήση: ο πάγκος του μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απεριτίφ, σνακ ή μπουφέδες.

03.

ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΑΤΣΆΛΙ.

Το υλικό που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια. Ισχυρό και υψηλής ποιότητας, το ανοξείδωτο ατσάλι του Station Deus είναι για πάντα.

Le migliori Cocktail Station per

Εστιατοριο

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Ανεξάρτητα φώτα LED και βρύση, ρόδες και καροτσάκι για μεταφορά: Πάρτε αυτόν τον πρακτικό πάγκο μπαρ 150 cm σε εξωτερικούς χώρους. Ικανοποιήστε περισσότερους πελάτες.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 12

TITANO 120
για εξωτερικη χρηση

Αυτό το κινητό μπαρ κοκτέιλ σας δίνει αυτοδύναμες λυχνίες LED για να εργάζεστε στο σκοτάδι. Εξοικονόμηση χώρου και ευκολία, η υπηρεσία σας μεταφέρεται έξω από το εστιατόριο. Πηγαίνετε το στο επόμενο επίπεδο.

από 1.967 €

2.399 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

EFESTO 150
για εσωτερική χρήση

Ενσωματώστε το ή χρησιμοποιήστε το μόνο του, αυτός ο σταθμός κοκτέιλ 150 cm έχει όλα όσα χρειάζεστε. Ψεκαστήρας γυαλιού, χαλάκι μπαρ, καπάκια, δεξαμενές με αποστράγγιση και πολλά άλλα, όλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

από 2.549 €

3.110 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x9

Ανακατέψτε και συνδυάστε τους σταθμούς κοκτέιλ για να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Τέσσερις πλευρές για να σερβίρετε και να οργανώνετε το χώρο σας. Μαύρη εμφάνιση με φώτα LED, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;

360° SET-UP
Bar

από 18.999 €

23.179 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x4

5 σταθμοί κοκτέιλ για μια γωνιά μπαρ που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Μετακινήστε τις μονάδες και επιλέξτε αν θα καμπυλώσετε το μπαρ σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να ανεβάσετε το σέρβις σας στο επόμενο επίπεδο.

U SET-UP Bar

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

Raggiungi l’Olimpo

dei Bartender

Perché scegliere Station Deus?

Ogni Station Deus nasce dall'esperienza di bartender che si sono confrontati con altri bartender e hanno costruito la Cocktail Station basata sull'utilizzo.

 

In una continua relazione con gli usufruitori e gli architetti che progettano i bar, l'azienda vicentina ha creato i prodotti basandosi sugli utilizzi.

 

Ogni modulo ideato soddisfa un’esigenza, elevando il bar a un livello superiore.

La soluzione ai tuoi problemi

Raggiungi la vetta, soddisfa l’esigenza

Ο νέος τόπος που πρέπει να γίνει ανεξάρτητος

Ο κήπος, η βεράντα ή απλά ένα νέο μεγάλο δωμάτιο. Μέσα σε ένα εστιατόριο, συχνά συνειδητοποιείται ότι θα ήταν βολικό να υπάρχει ένας νέος χώρος για την τοποθέτηση ποτηριών και μπουκαλιών, αλλά και για την προετοιμασία κοκτέιλ. Δεν είναι πάντα δυνατή η εγκατάσταση επίπλων ή σταθερών σταθμών λόγω του χώρου, αλλά και λόγω της ανάγκης μετακίνησης σε περίπτωση βροχής ή κρύου καιρού. Πώς να το κάνετε;

Η εύκολη αλλαγή

Ο πρόσθετος, ανεξάρτητος πάγκος μπαρ ή σταθμός κοκτέιλ για την τοποθέτηση πιάτων και μπουκαλιών μπορεί να παρέχεται από ένα ή περισσότερα Station Deus. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία των μονάδων μας επιτρέπει την πολλαπλή χρήση τους. Με την προσθήκη στοιχείων και τη δημιουργία διαφορετικών σχημάτων κάθε μέρα, οι ανάγκες ικανοποιούνται και αν βρέξει, κανένα πρόβλημα: τα κινητά μπαρ μπορούν να μετακινηθούν στο εσωτερικό γρήγορα και άνετα.

Έγινε!

Με το σχήμα που θέλετε και το μήκος που προτιμάτε. Με το Station Deus, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πάγκο μπαρ που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί, επιτρέποντάς σας να μειώσετε τους χρόνους εξυπηρέτησης και αναμονής, αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των κοκτέιλ που σερβίρονται. Πηγαίνετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Confronta le Station per

Εστιατοριο

Tipo Spedizione

Adatta per l'esterno

Trasportabile

Lavandino e rubinetto

Perchè sceglierla?

Personalizzabile

>> PRONTA CONSEGNA >>

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Trasportabile

spunta.png

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> PRONTA CONSEGNA >>

EFESTO 150 - da Interni 150 cm

EFESTO 150

ex Deus 15 για εσωτερική χρήση

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ

2.549 € + VAT

>> PRONTA CONSEGNA >>

TITANO 120 - da Esterni 120 cm

TITANO 120

ex Deus 12 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

με Led μπαταρίας και ρόδες

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

1.967 € + VAT

A creare sei tu.
Personalizza.

Aggiungi alla tua Cocktail Station qualsiasi Accessorio

e tutti i Moduli Aggiuntivi necessari.

Per creare la tua

Workstation ideale.

Ruote con freno e borsone trolley ti aiuteranno nel trasporto, mentre il tuo marchio catturerà l’attenzione se stampato sulla Cocktail Station.

Scegli la Station Deus e poi…Personalizzala.

Cocktail station professionale personalizzabile con logo per eventi e catering

KIT Pompaggio

 IVA INCLUSA

da 324 €

Postazione cocktail per barman solida, robusta, stabile e resistente

KIT Ruote

 IVA INCLUSA

da 164 €

Cocktail station professionale con vasche per ghiaccio in acciaio inox resistente

Logo Adesivo

 IVA INCLUSA

da 79 €

Cocktail station professionale portatile 90 cm per bar e ristoanti. smontabile e trasportabile con borsa o ruote per esterni ed interni

Spruzzabicchieri

 IVA INCLUSA

da 164 €

Cocktail station professionale portatile 50 cm per bar e ristoanti. smontabile e trasportabile

DEUS 5

 IVA INCLUSA

da 713 €

Cocktail station professionale, elegante, indistruttibile, acciaio inox, scuole di barman e principianti 70 cm

DEUS 7

 IVA INCLUSA

da 940 €

Postazione bar trasportabile per esterno locale, eventi e catering, moderna ed elegante economica e professionale back bar

BACK BAR

 IVA INCLUSA

da 1.530 €

Postazione bartender di ottima qualità

BOTTIGLIERA

 IVA INCLUSA

da 997 €

I nostri Banconi Bar componibili

L’unione fa la forza, anche tra Cocktail Stations

360°
SET-UP
Bar

360 μοίρες, ο τέλειος κύκλος

Μια σειρά από σταθμούς κοκτέιλ, πίσω μπάρες και ράφια μπουκαλιών, όλα σε εντελώς μαύρο στυλ με φώτα LED για εργασία στο σκοτάδι. Μεταφέρετε το εστιατόριό σας σε εξωτερικό χώρο και τοποθετήστε το όπου θέλετε. Εξυπηρετήστε περισσότερους πελάτες και αποφύγετε τις ατελείωτες ουρές, κατανέμοντας τη ροή μεταξύ των 4 διαθέσιμων πλευρών. Η καινοτομία είναι εδώ, αρπάξτε την.

από 18.999 €

23.179 VAT INCLUDED

U
SET-UP
Bar

3 αποτελεσματικές πλευρές

Απεριτίφ, μπουφέδες, ορεκτικά και πολλά άλλα, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε όλα έξω για να επεκτείνετε τις υπηρεσίες σας και να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες. Πλήρης συνδυασμός κινητών μπαρ και πάγκων, ώστε να μη σας διαφεύγει τίποτα. Προσαρμόστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και ταιριάζουν με το στυλ του εστιατορίου σας για μια συνεπή εμφάνιση.

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Il tuo Bar:

il regista sei tu

Come vengono utilizzate le Station Deus?

Scoprilo nei racconti dei clienti . . .

Το αμερικανικό εστιατόριο

    • Τοποθεσία: Σικάγο

(ΗΠΑ)

ΜΟΝΤΈΛΟ: L SET-UP Bar

L'esigenza

Το αίθριο με θέα το ποτάμι και την πόλη που μεταμορφώνεται σε lounge bar μετά το δείπνο. Η ανάγκη για έναν πάγκο μπαρ για τη δημιουργία κοκτέιλ αλλά και για την υποστήριξη finger food. Ο Station Deus πέταξε στο Σικάγο με τους σταθμούς κοκτέιλ του.

Il progetto

Ο χώρος τους επέτρεψε να δημιουργήσουν μια εγκατάσταση σε σχήμα L". Ακουμπισμένος στον τοίχο, ο αρθρωτός πάγκος του μπαρ έλυνε κάθε ανάγκη: τοποθέτηση σνακ, προετοιμασία κοκτέιλ, ακόμη και γρήγορο ξέπλυμα ποτηριών.

La soddisfazione

Αυτό που επρόκειτο να είναι ένα προσωρινό έργο έχει πλέον γίνει μόνιμο: το εστιατόριο κάνει τον πάγκο του μπαρ μόνιμο στοιχείο. Με την προσθήκη πρόσθετων μονάδων, ο πάγκος του μπαρ επεκτείνεται επίσης.

Ανάμεσα στην αρχαιότητα και το φαγητό στην Ελλάδα

    • Τοποθεσία: Αθήνα

(Ελλάδα, Ευρώπη)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 120

L'esigenza

Τα τραπέζια απέξω με θέα τα αρχαία μνημεία. Η βραδιά εκτείνεται μέσα στο καλοκαίρι και η ανάγκη να υπάρχει ένα στήριγμα για τον DJ, το οποίο όμως θα μπορούσε να είναι και στήριγμα για σνακ και finger food αν χρειαστεί.

Il progetto

Ο Station Deus πρότεινε το κινητό μπαρ Titano 120 με λογότυπο. Τα 120 εκατοστά αλουμινίου, με χωρητικότητα 250 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την κονσόλα του DJ, αλλά και να τη μετατρέψουν, όταν δεν παίζει η μουσική, σε ένα επιπλέον στήριγμα για ποτά και finger food.

La soddisfazione

Το ελληνικό εστιατόριο έμεινε τόσο ικανοποιημένο που έγινε διαφημιστικό σποτ για το Station Deus: χάρη στον ιδιοκτήτη, αποκτήσαμε δύο ακόμη πελάτες με την ίδια ανάγκη.

Στο υπαίθριο αίθριο

    • Τοποθεσία: Φλωρεντία

(Τοσκάνη, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 150

L'esigenza

Η υπαίθρια βεράντα και η ανάγκη για επιπλέον υποστήριξη για τον μπουφέ κοκτέιλ. Η ανάγκη να αποσυναρμολογηθεί ο πάγκος και να μεταφερθεί στο εσωτερικό όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά και η επιθυμία να είναι απαλλαγμένος από καλώδια και συνδέσεις, ώστε να μην ενοχλεί.

Il progetto

Η Station Deus ανταποκρίθηκε στη ζήτηση με το υπαίθριο κινητό μπαρ Titano 150, εξοπλισμένο με κιτ αντλίας νερού. Με χρωματιστά πάνελ που ταιριάζουν με το σχεδιασμό του εστιατορίου και το λογότυπο τυπωμένο στην πρόσοψη, ο σταθμός κοκτέιλ ταιριάζει απόλυτα με την εξωτερική αυλή.

La soddisfazione

Το εστιατόριο έμεινε ικανοποιημένο για δύο βασικούς λόγους: την τσάντα τρόλεϊ, η οποία τους επιτρέπει να αποθηκεύουν το Cocktail Station μακριά από το εστιατόριο, και την ανεξαρτησία του κινητού μπαρ, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνουν κοκτέιλ σε εκδηλώσεις.

Cosa dicono i nostri clienti

la valutazione media è 5 su 5

Very practical

Very practical and easy to assemble.

Risorsa 3_edited.png

Fred Charlet

13/7/22

la valutazione media è 5 su 5

Perfect Bar Station

The perfect bar station! Comfortable, compact and complete in every way! Highly recommended! BRAVI!

Risorsa 3_edited.png

Sebastiano Avvisati

17/12/21

la valutazione media è 5 su 5

Excellent customised product

I bought a Deus 150 for my restaurant Operaviva in Parma. It is an excellent product that we immediately customised with the help of my friend and great artist Flavio Kampah Campagna. It was easy to assemble, light, easy to move and, above all, it immediately gave great visibility to the aperitif with tapas initiative. Attentive and punctual service. I highly recommend it.

Risorsa 3_edited.png

Emilio Restori

4/12/19

Non è l'Utilizzo che cerchi?

Abbiamo una Cocktail Station
per ogni Settore!

Scoprile tutte!