top of page

CATERING

01.

ΑΥΤΟΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΕΎΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ.

Μεταφέρετε εύκολα την υπηρεσία σας όπου θέλετε. Τσάντα τρόλεϊ για άνετη μεταφορά και πλήρη ανεξαρτησία από νερό και ηλεκτρικό ρεύμα με φορητή μπαταρία: Η επανάσταση είναι εδώ και είναι ο νέος σας σταθμός κοκτέιλ.

02.

ΠΡΟΣΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΧΏΡΟ.

Όλα τα κινητά μπαρ μας μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο και σε κάθε ανάγκη. Τροποποιήστε τα τεχνικά ή αισθητικά για να έχετε ένα τέλειο προϊόν για την τροφοδοσία σας. Βρείτε το μοντέλο σας.

03.

ΝΑ ΑΥΞΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΌΤΗΤΆ ΣΑΣ.

Με τους ελαφρούς, λειτουργικούς και πλήρεις σταθμούς κοκτέιλ, μπορείτε να τοποθετήσετε το μπαρ σας όπου θέλετε για να καλύψετε περισσότερους χώρους και να διαιρέσετε την ουρά. Μειώστε τους χρόνους αναμονής και ικανοποιήστε περισσότερους πελάτες με το νέο σας σταθμό μπαρ.

Le migliori Cocktail Station per

Catering - Mobile Bar services

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

AURA 150
Catering Bar

Μεγάλος χώρος, LED και τσάντα για εύκολη μεταφορά του φορητού μπαρ σας. Εφαρμόστε το λογότυπό σας και κάντε το να λάμψει μπροστά στους πελάτες σας.

από 2.399 €

2.927 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 12

AURA 120
Catering Bar

120 cm χώρου και καθαρή κομψότητα χάρη στα γυαλιστερά λευκά πάνελ σε συνδυασμό με τα φώτα LED του φορητού κοκτέιλ μπαρ σας.
Ανακαλύψτε την πρακτικότητα αυτού του φορητού μπαρ.

από 1.869 €

2.280 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Μπαρ εξωτερικού χώρου"
Γίνετε αυτάρκεις με αυτό το κινητό μπαρ εξωτερικού χώρου. Χώρος 150 cm, LED και αντλία νερού. Μεταφέρετε την υπηρεσία σας όπου θέλετε, ήρθε η ώρα να γίνετε ανεξάρτητοι.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

TOTAL WHITE

x4

Επεκτείνετε το χώρο σας σε 3 πλευρές χάρη στις θέσεις εργασίας του μπαρ και οριοθετήστε την υπηρεσία σας με ράφια για μπουκάλια. Η τροφοδοσία σας θα είναι ευρύχωρη, οργανωμένη και αποτελεσματική.

U SET-UP
Bar

από 11.599 €

14.150 VAT INCLUDED

STANDARD

x2

Το σχήμα προσαρμόζεται σε κάθε γωνία, περίσταση, χώρο. Επιλέξτε πώς θα τοποθετήσετε τα κινητά μπαρ σας όποτε θέλετε και κάντε το catering σας πάντα τέλειο.

L SET-UP
Bar

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Raggiungi l’Olimpo

dei Bartender

Perché scegliere Station Deus?

Ogni Station Deus nasce dall'esperienza di bartender che si sono confrontati con altri bartender e hanno costruito la Cocktail Station basata sull'utilizzo.

 

In una continua relazione con gli usufruitori e gli architetti che progettano i bar, l'azienda vicentina ha creato i prodotti basandosi sugli utilizzi.

 

Ogni modulo ideato soddisfa un’esigenza, elevando il bar a un livello superiore.

La soluzione ai tuoi problemi

Raggiungi la vetta, soddisfa l’esigenza

Το κινητό μπαρ του μπάρμαν

Ο μπάρμαν χρειάζεται έναν χώρο αφιερωμένο στην προετοιμασία κοκτέιλ: δεξαμενές πάγου και εσπεριδοειδών, γυάλινος ψεκαστήρας, ατσάλινη μπάρμαν δεν είναι έπιπλα, αλλά αναγκαιότητες για να ξοδεύει λιγότερο χρόνο και να εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό χώρο σε μια υπηρεσία τροφοδοσίας;

Φορητός επαγγελματισμός

Κάθε Barman Cocktail Station περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να αναμίξετε τα καλύτερα κοκτέιλ. Ο αποτελεσματικός φορητός σταθμός μπαρ είναι μεταφερόμενος, συναρμολογείται γρήγορα και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μονάδες για να δημιουργήσετε τη γωνιά μπαρ της επιλογής σας. Οι σταθμοί Deus μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για κάθε είδους υπηρεσία, όπως απεριτίφ, σνακ καλωσορίσματος, διανομή υλικού επικοινωνίας ή ό,τι άλλο έχετε στο μυαλό σας.

Όλα είναι έτοιμα, μην ανησυχείτε!

Η τέλεια λύση δημιουργείται συνδυάζοντας, τροποποιώντας ή σχεδιάζοντας προσαρμοσμένες κινητές μπάρες. Κάθε σας ανάγκη θα ικανοποιηθεί, η καινοτομία της Station Deus είναι προσιτή. Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας και βασιστείτε μόνο σε μία μάρκα.

Confronta le Station per

Catering - Mobile Bar services

Tipo Spedizione

Adatta per l'esterno

Trasportabile

Lavandino e rubinetto

Perchè sceglierla?

Personalizzabile

>> PRONTA CONSEGNA >>

CATERING

AURA 150

ex Deus 15 για Catering Bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Lavandino e rubinetto

spunta.png

με προσαρμοσμένο λογότυπο

Trasportabile

spunta.png

CATERING BAR

2.399 € + VAT

>> PRONTA CONSEGNA >>

TITANO 150 - da Esterni 150 cm

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> PRONTA CONSEGNA >>

AURA 120 - Catering Bar 120 cm

AURA 120

ex Deus 12 για Catering Bar

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

με προσαρμοσμένο λογότυπο

Προσθέστε αξεσουάρ

CATERING BAR

1.869 € + VAT

A creare sei tu.
Personalizza.

Aggiungi alla tua Cocktail Station qualsiasi Accessorio

e tutti i Moduli Aggiuntivi necessari.

Per creare la tua

Workstation ideale.

Ruote con freno e borsone trolley ti aiuteranno nel trasporto, mentre il tuo marchio catturerà l’attenzione se stampato sulla Cocktail Station.

Scegli la Station Deus e poi…Personalizzala.

Cocktail station professionale personalizzabile con logo per eventi e catering

KIT Pompaggio

 IVA INCLUSA

da 324 €

Postazione cocktail per barman solida, robusta, stabile e resistente

KIT Ruote

 IVA INCLUSA

da 164 €

Cocktail station professionale con vasche per ghiaccio in acciaio inox resistente

Logo Adesivo

 IVA INCLUSA

da 79 €

Cocktail station professionale portatile 90 cm per bar e ristoanti. smontabile e trasportabile con borsa o ruote per esterni ed interni

Spruzzabicchieri

 IVA INCLUSA

da 164 €

Cocktail station professionale portatile 50 cm per bar e ristoanti. smontabile e trasportabile

DEUS 5

 IVA INCLUSA

da 713 €

Cocktail station professionale, elegante, indistruttibile, acciaio inox, scuole di barman e principianti 70 cm

DEUS 7

 IVA INCLUSA

da 940 €

Postazione bar trasportabile per esterno locale, eventi e catering, moderna ed elegante economica e professionale back bar

BACK BAR

 IVA INCLUSA

da 1.530 €

Postazione bartender di ottima qualità

BOTTIGLIERA

 IVA INCLUSA

da 997 €

I nostri Banconi Bar componibili

L’unione fa la forza, anche tra Cocktail Stations

U
SET-UP
Bar

Αναδιπλωθείτε στο σχήμα U

Αρθρωτό και αποσυναρμολογούμενο, το Bar Counter οργανώνεται όπως το θέλετε, διαφορετικά για κάθε εκδήλωση. Κάθε σταθμός κοκτέιλ μπορεί να τοποθετηθεί ο ένας δίπλα στον άλλο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δημιουργήστε τις τέλειες τρεις πλευρές και ολοκληρώστε το με τις δύο θήκες για μπουκάλια.

από 11.599 €

14.150 VAT INCLUDED

L
SET-UP
Bar

Μια βολική μορφή

Ακουμπήστε το μπαρ σας σε έναν τοίχο και δημιουργήστε την καμπύλη για να ορίσετε τον χώρο που χρειάζεστε.
Επεκτείνετε τον χώρο του πάγκου και κάντε το σέρβις κοκτέιλ σας πιο αποτελεσματικό και πιο γρήγορο με αυτή τη σύνθεση κινητών μπαρ.
Μάθετε πότε το σχήμα L έχει νόημα.

από 4.399 €

5.367 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Il tuo Bar:

il regista sei tu

Come vengono utilizzate le Station Deus?

Scoprilo nei racconti dei clienti . . .

De Pretto Catering

    • Τοποθεσία: Schio

(Veneto, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ:: AURA 120

L'esigenza

Ταχύτητα στη μεταφορά, ανάγκη για μεγάλη χωρητικότητα για φιάλες: Η Catering De Pretto αποφάσισε να συμπεριλάβει κοκτέιλ στην προσφορά της για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών που ήθελαν κάτι επιπλέον σε γάμους και πάρτι.

Il progetto

Η Station Deus πρότεινε στη De Pretto το φορητό μπαρ Aura 120: στα 120 εκατοστά, εκτός από τις δεξαμενές που απαιτούνται για έναν σταθμό κοκτέιλ, διαθέτει επίσης ένα μεγάλο πλευρικό ράφι, ένα Speed Rack και ένα Speed Bottle Holder κάτω από την επιφάνεια σερβιρίσματος για περισσότερα μπουκάλια. Η προσαρμογή με τυπωμένο λογότυπο είναι το κερασάκι στην τούρτα για έναν catering που θέλει να κάνει όνομα.

La soddisfazione

Τα κομψά λευκά πάνελ και τα φώτα LED που αναδεικνύουν το λογότυπο και κάνουν τους καλεσμένους να θυμούνται το όνομα είναι το κόσμημα που κέρδισε την De Pretto Catering, η οποία πλέον προσφέρει μια γωνιά κοκτέιλ σε κάθε εκδήλωση, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τον επαγγελματισμό και την κομψότητά της.

Sunlake Catering

    • Τοποθεσία: Κόμο

(Λομβαρδία, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ:: 2x TITANO 150 + TITANO 120

L'esigenza

Αρκετές τοποθεσίες για την πραγματοποίηση γάμων και εκδηλώσεων, η ανάγκη για αρκετά κινητά μπαρ που θα μεταφέρονται από τόπο σε τόπο με ταχύτητα. Η ανάγκη να υπάρχει ένας κομψός και προσαρμοσμένος πάγκος μπαρ. Η Sunlake απευθύνθηκε στο Station Deus.

Il progetto

Δύο Titano 150 και ένας υπαίθριος κοκτέιλ Σταθμός Titan 120cm ήταν η επιλογή της Sunlake μετά από συζήτηση των αναγκών της. Η αρθρωτή δομή επιτρέπει στον υπεύθυνο τροφοδοσίας να τα χρησιμοποιεί το ένα δίπλα στο άλλο όταν χρειάζεται μια γωνιά κοκτέιλ, ενώ τα διαχωρίζει όταν χρειάζονται πιο κινητά μπαρ.

La soddisfazione

Προσαρμοσμένοι με λογότυπα, οι Σταθμοί Κοκτέιλ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι. Η αποθήκευση μπουκαλιών, οι δίσκοι πάγου από ανοξείδωτο ατσάλι και οι πάγκοι έχουν κερδίσει τους μπάρμαν.

Chef Ibiza

    • Τοποθεσία: Ibiza

(Ισπανία, Ευρώπη)

ΜΟΝΤΈΛΟ:: U SET-UP Bar

L'esigenza

Ένα Restaurat στην Ίμπιζα, σε μια πολυσύχναστη περιοχή. Επιθυμία να υπάρχει ένας σταθερός σταθμός κοκτέιλ σε ένα μεγάλο γκαζόν, αλλά να μπορεί να μετακινηθεί ο πάγκος του μπαρ όταν η εκδήλωση είναι έξω και μακριά. Ο Chef Ibiza γνώρισε το Station Deus μέσω μιας αναζήτησης στο Google.

Il progetto

Ο μεγάλος χώρος επέτρεψε στον Station Deus να προτείνει μια διάταξη σε σχήμα U. Ο σπονδυλωτός πάγκος μπαρ, ο οποίος επιτρέπει την αλλαγή της σειράς των σταθμών κοκτέιλ ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής του ανάλογα με κάθε εκδήλωση, διαθέτοντας ενότητες που είναι πάντα νέες και θεματικές για κάθε περίσταση.

La soddisfazione

Εξατομικευμένοι με λογότυπα, οι σταθμοί κοκτέιλ Deus έχουν γίνει ένα σπουδαίο μέσο επικοινωνίας, συνδυάζοντας το χρήσιμο με το ευχάριστο. Οι μπάρμαν διαθέτουν επαγγελματικούς σταθμούς κοκτέιλ και έχουν δείξει μεγάλη ικανοποίηση με τις παγοθήκες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες διατηρούν τη θερμοκρασία περισσότερο από ό,τι οι πλαστικές.

Cosa dicono i nostri clienti

la valutazione media è 5 su 5

Easy to assemble

Easy to assemble and disassemble, just as easy to transport, comfortable to work with at speed, excellent quality, I will definitely buy more to offer bar catering at its best!

Risorsa 3_edited.png

Mariano Minieri

5/12/19

la valutazione media è 5 su 5

Excellent service and materials

Purchased 2 complete stations and various accessories to suit existing structures. Excellent service and materials met expectations.

Risorsa 3_edited.png

Luca Tonatto

6/4/22

la valutazione media è 5 su 5

Excellent deal

The amount I invested in my Deus 120 was a very good deal: very good materials and durability. The luminous top gives it a touch of elegance, and the delivery service was very good: really fast.

Risorsa 3_edited.png

federico bonatesta

7/11/22

Non è l'Utilizzo che cerchi?

Abbiamo una Cocktail Station
per ogni Settore!

Scoprile tutte!