top of page

ΣΧΟΛΕΙΟ -
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

01.

TAILOR-MADE.

Τοποθετήστε πολλαπλές κινητές κοκτέιλ-μπαρ δίπλα-δίπλα, μετακινήστε τις εύκολα με ρόδες και τροποποιήστε και ρυθμίστε την τάξη σας για κάθε τάξη. Αποφασίστε πότε χρειάζεστε έναν ενιαίο πάγκο μπαρ ή πότε θέλετε πολλούς ξεχωριστούς σταθμούς κοκτέιλ. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα.

02.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΌΣ.

Δώστε στους μαθητές σας την καλύτερη εκπαίδευση με επαγγελματικό σταθμό εργασίας μπαρ. Ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο για να διασφαλίζεται η ποιότητα και ο επαγγελματισμός ακόμα και για τους αρχάριους.

03.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Αλλάζει η ανάγκη; Το ίδιο και οι σταθμοί κοκτέιλ σας. Προσαρμόστε τους με την πάροδο του χρόνου, τόσο αισθητικά με αξεσουάρ, λογότυπα και φώτα, όσο και τεχνικά με επαγγελματικά εξαρτήματα. Εξελιχθείτε και γίνετε καινοτόμοι για να εμπνεύσετε τους μαθητές σας.

Le migliori Cocktail Station per

σχολειο - εκπαιδευση

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 15

BASIC 150
Προσαρμόσιμο

Με νεροχύτη και βρύση που περιλαμβάνονται, η επαγγελματική μπάρα 150 εκατοστών που θα σας δώσει άφθονο χώρο για μπουκάλια και πολλές μπανιέρες για να οργανώσετε καλύτερα το χώρο εργασίας σας.

από 1.925 €

2.349 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 12

BASIC 120
Προσαρμόσιμο

Λεκάνες πάγου, ράφι ταχύτητας, μεγάλος πάγκος: η κινητή μπάρα κοκτέιλ 120 cm σας προσφέρει έναν αποτελεσματικό σταθμό εργασίας, στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε όσα αξεσουάρ θέλετε.

από 1.390 €

1.697 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

ex Deus 9

BASIC 90
Προσαρμόσιμο

Προσεγγίστε τον κόσμο των κοκτέιλ με ένα μικρό και φθηνό φορητό μπαρ κοκτέιλ, το οποίο σε 90 εκατοστά περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ένα οργανωμένο ντεμπούτο.

από 1.079 €

1.317 VAT INCLUDED

STANDARD

x4

Οι τρεις πλευρές που εξυπηρετούν, ο χώρος που επεκτείνεται. Συνθέστε τον πάγκο του μπαρ που τυλίγεται γύρω σας με τη σειρά του σταθμού κοκτέιλ που προτιμάτε.

U SET-UP
Bar

από 8.599 €

10.490 VAT INCLUDED

STANDARD

x9

Ο πάγκος του μπαρ με νησίδα. Ο κύκλος που κλείνει και οι πελάτες που αυξάνονται. Συνθέσιμο και αξιοποιήσιμο ακόμα και με μεμονωμένες μονάδες, το Set-Up επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

360° SET-UP
Bar

από 15.599 €

19.030 VAT INCLUDED

Raggiungi l’Olimpo

dei Bartender

Perché scegliere Station Deus?

Ogni Station Deus nasce dall'esperienza di bartender che si sono confrontati con altri bartender e hanno costruito la Cocktail Station basata sull'utilizzo.

 

In una continua relazione con gli usufruitori e gli architetti che progettano i bar, l'azienda vicentina ha creato i prodotti basandosi sugli utilizzi.

 

Ogni modulo ideato soddisfa un’esigenza, elevando il bar a un livello superiore.

La soluzione ai tuoi problemi

Raggiungi la vetta, soddisfa l’esigenza

Ο σταθμός Bar για μάθηση.

Ο σταθμός κοκτέιλ είναι επίσης ένα αντικείμενο μελέτης: για να μάθεις να αναμειγνύεις σαν μπάρμαν, πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Υπάρχουν πολλές σχολές και μαθήματα που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει για να αποκτήσει τις σωστές τεχνικές και να μάθει τα κόλπα του επαγγέλματος. Το Station Deus τους υποστηρίζει με τον επαγγελματικό σταθμό εργασίας bartending.

Επαγγελματισμός σε σταθμό μπαρ

Κάθε Station Deus διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να αναμίξετε τα καλύτερα κοκτέιλ. Από ανοξείδωτες δεξαμενές για εσπεριδοειδή και πάγο μέχρι πάγκους για την προετοιμασία και ράφια Speed Racks για την τοποθέτηση φιαλών, κάθε Cocktail Bar Station είναι το σημείο εκκίνησης για τη δημιουργία και την ανάμειξη.

Ορίστε!

Κάθε σχολείο έχει τις δικές του ανάγκες, η Station Deus τις ακούει και τις ικανοποιεί με εξατομικευμένα έργα. Η συνεχής σύγκριση επιτρέπει τη συνεχή βελτίωση: η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ, ούτε και η δημιουργία.

Confronta le Station per

σχολειο - εκπαιδευση

Tipo Spedizione

Adatta per l'esterno

Trasportabile

Lavandino e rubinetto

Perchè sceglierla?

Personalizzabile

>> PRONTA CONSEGNA >>

ΣΧΟΛΕΙΟ -
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

BASIC 120

ex Deus 12 Basic

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Eξατομικευση

Trasportabile

spunta.png

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.390 € + VAT

>> PRONTA CONSEGNA >>

BASE 150 - Bar Station 150 cm

BASIC 150

ex Deus 15 Basic

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Eξατομικευση

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.925 € + VAT

>> PRONTA CONSEGNA >>

BASE 90 - Bar Mobile 90 cm

BASIC 90

ex Deus 9 Basic

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Eξατομικευση

Αλλάξτε το όπως σας αρέσει

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

1.079 € + VAT

A creare sei tu.
Personalizza.

Aggiungi alla tua Cocktail Station qualsiasi Accessorio

e tutti i Moduli Aggiuntivi necessari.

Per creare la tua

Workstation ideale.

Ruote con freno e borsone trolley ti aiuteranno nel trasporto, mentre il tuo marchio catturerà l’attenzione se stampato sulla Cocktail Station.

Scegli la Station Deus e poi…Personalizzala.

Cocktail station professionale personalizzabile con logo per eventi e catering

KIT Pompaggio

 IVA INCLUSA

da 324 €

Postazione cocktail per barman solida, robusta, stabile e resistente

KIT Ruote

 IVA INCLUSA

da 164 €

Cocktail station professionale con vasche per ghiaccio in acciaio inox resistente

Logo Adesivo

 IVA INCLUSA

da 79 €

Cocktail station professionale portatile 90 cm per bar e ristoanti. smontabile e trasportabile con borsa o ruote per esterni ed interni

Spruzzabicchieri

 IVA INCLUSA

da 164 €

Cocktail station professionale portatile 50 cm per bar e ristoanti. smontabile e trasportabile

DEUS 5

 IVA INCLUSA

da 713 €

Cocktail station professionale, elegante, indistruttibile, acciaio inox, scuole di barman e principianti 70 cm

DEUS 7

 IVA INCLUSA

da 940 €

Postazione bar trasportabile per esterno locale, eventi e catering, moderna ed elegante economica e professionale back bar

BACK BAR

 IVA INCLUSA

da 1.530 €

Postazione bartender di ottima qualità

BOTTIGLIERA

 IVA INCLUSA

da 997 €

I nostri Banconi Bar componibili

L’unione fa la forza, anche tra Cocktail Stations

360°
SET-UP
Bar

Η μπάρα 360°

Το νησί που εσείς δημιουργείτε, με εσάς στο επίκεντρο για να ικανοποιήσετε κάθε πελάτη. Η αρθρωτότητα του Set-Up επιτρέπει τη σύνθεση που θέλετε και την άπειρη επαναχρησιμοποίηση.

από 15.599 €

19.030 VAT INCLUDED

U
SET-UP
Bar

Ο πάγκος που σας περιβάλλει

Αρθρωτός και αποσυναρμολογούμενος, ο κινητός πάγκος μπαρ οργανώνεται όπως τον θέλετε. Κάθε φορητό μπαρ κοκτέιλ μπορείτε να τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα με ένα άλλο ακολουθώντας τις ανάγκες σας. Δημιουργήστε τις τέλειες τρεις πλευρές.

από 8.599 €

10.490 VAT INCLUDED

Professional bartending, mixology bar, Stainless steel done, Resistant cocktail bar, Events and weddings, Cocktail bar for celebrations, DEUS 150, Cocktail station

Il tuo Bar:

il regista sei tu

Come vengono utilizzate le Station Deus?

Scoprilo nei racconti dei clienti . . .

Το μάθημα κατάρτισης

    • Τοποθεσία: Olbia

(Σαρδηνία, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: 1x BASE 150 + 10x BASE 90

L'esigenza

Η ανάγκη να δείξω να διδάξω, να προσπαθήσω να καταλάβω. Ένας δάσκαλος μπάρμαν κάλεσε τον Station Deus για να "στήσει" το σχολείο εκπαίδευσης και να δημιουργήσει κινητά μπαρ που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Il progetto

Η Station Deus πρότεινε Cocktail Station Base 150 για τον καθηγητή και 10 κινητούς σταθμούς μπαρ Base 90 για τους σπουδαστές. Με αυτόν τον τρόπο, ο λέκτορας έχει περισσότερο χώρο για να παρουσιάσει, ενώ κάθε σπουδαστής έχει τον κατάλληλο σταθμό κοκτέιλ για να δοκιμάσει.

La soddisfazione

Εκτός από τον επαγγελματισμό των Cocktail Stations, οι ιδιοκτήτες της σχολής κατάρτισης εκτίμησαν τη μεταφερόμενη ανθεκτικότητα. Ακόμη και μετά από πολλά μαθήματα, οι φορητές μπάρες κοκτέιλ παραμένουν σε άριστη κατάσταση και συνεχίζουν να μετακινούνται ανάλογα με τη χρήση.

Το ινστιτούτο ξενοδοχείων και εστίασης

    • Τοποθεσία: Vicenza

(Veneto, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: 2x BASE 150

L'esigenza

Ο σταθμός εργασίας του bartending για διδασκαλία, πρόβες αλλά και για χρήση σε Open Days. Το Ινστιτούτο Hotelier κάλεσε το Station Deus για να βρει μια λύση και να έχει κάτι ανθεκτικό, αλλά και μεταφερόμενο.

Il progetto

Η πολλαπλότητα της χρήσης ικανοποιήθηκε με δύο σταθμούς κοκτέιλ Base 150. Ένας για τον καθηγητή, ένας για τον σπουδαστή σε εκ περιτροπής βάση, οι σταθμοί εργασίας bartending μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στο Ινστιτούτο να διεξάγει εκπαίδευση, αλλά και, με τσάντες τρόλεϊ και ρόδες, να μεταφέρει τους σταθμούς μπαρ όπου χρειάζεται.

La soddisfazione

Εξοπλισμένα με ό,τι χρειάζεται κάθε μπάρμαν, τα κινητά μπαρ κοκτέιλ έχουν ικανοποιήσει καθηγητές και σπουδαστές, εξασφαλίζοντας τη χρήση τους ακόμη και κατά τη διάρκεια των ημερών ανοιχτής λειτουργίας, όταν προβάλλεται η διεύθυνση του Ινστιτούτου.

Η Σχολή Mixology

    • Τοποθεσία: Μιλάνο

(Λομβαρδία, Ιταλία)

ΜΟΝΤΕΛΟ: U SET-UP Bar

L'esigenza

Το νέο ποτό συντίθεται ενώ ο mixologist μελετά την ισορροπία του. Η Σχολή Mixology του Μιλάνου κάλεσε το Station Deus για να δημιουργήσει έναν πάγκο μπαρ με πολλαπλούς επαγγελματικούς σταθμούς μπάρμαν για χρήση σε εκδηλώσεις.

Il progetto

Η Station Deus πρότεινε το Set-Up σε σχήμα U για να επιτρέπει σε διάφορους mixologists να στέκονται δίπλα-δίπλα και να είναι απόλυτα ορατοί από το κοινό κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Η μαγεία που αναζητά την τέλεια ισορροπία των συστατικών έρχεται στο προσκήνιο με ένα μπαρ κοκτέιλ που περιλαμβάνει.

La soddisfazione

Η αρθρωτή δομή του κινητού πάγκου μπαρ επιτρέπει επίσης στη σχολή να χρησιμοποιεί ορισμένες μονάδες για πρόβες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, αν και η κύρια χρήση του Set Up είναι ως ένας ενιαίος πάγκος μπαρ για εκδηλώσεις.

Cosa dicono i nostri clienti

la valutazione media è 5 su 5

Professional Station

Professional, durable and aesthetically pleasing station! Staff available for any queries!

Risorsa 3_edited.png

davidepreite

16/12/21

la valutazione media è 5 su 5

Excellent product, fast delivery.

Excellent product, fast delivery.

Risorsa 3_edited.png

Andrea Gardellin

17/12/20

la valutazione media è 5 su 5

Very satisfied

I am very happy with everything. I knew from the first telephone contact that this was a reputable company; I got the feedback from assembling the post when I saw the easy positioning of the various adhesive letters required during assembly and packing. Absolutely perfect and neat, otherwise light, comfortable (and hopefully durable) material. Good all round for me.

Risorsa 3_edited.png

Fabio Molinaro

27/1/20

Non è l'Utilizzo che cerchi?

Abbiamo una Cocktail Station
per ogni Settore!

Scoprile tutte!