top of page

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

01.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ.

Το προϊόν που προσαρμόζεται στην εργασία σας και στο χώρο σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χάρη στη μελέτη της θέσης κάθε στοιχείου που απαρτίζει τις κινητές μπάρες μας.

02.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.

Το Station Deus δημιουργήθηκε με γνώμονα τους σταθμούς κοκτέιλ, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε χρήση: ο πάγκος του μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απεριτίφ, σνακ ή μπουφέδες.

03.

ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΑΤΣΆΛΙ.

Το υλικό που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια. Ισχυρό και υψηλής ποιότητας, το ανοξείδωτο ατσάλι του Station Deus είναι για πάντα.

The Cocktail Stations for

Εστιατοριο

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 15

TITANO 150
για εξωτερικη χρηση

Ανεξάρτητα φώτα LED και βρύση, ρόδες και καροτσάκι για μεταφορά: Πάρτε αυτόν τον πρακτικό πάγκο μπαρ 150 cm σε εξωτερικούς χώρους. Ικανοποιήστε περισσότερους πελάτες.

από 2.749 €

3.354 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

>> ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ >>

ex Deus 12

TITANO 120
για εξωτερικη χρηση

Αυτό το κινητό μπαρ κοκτέιλ σας δίνει αυτοδύναμες λυχνίες LED για να εργάζεστε στο σκοτάδι. Εξοικονόμηση χώρου και ευκολία, η υπηρεσία σας μεταφέρεται έξω από το εστιατόριο. Πηγαίνετε το στο επόμενο επίπεδο.

από 1.967 €

2.399 VAT INCLUDED

back ground _ esterni.png

ex Deus 15

EFESTO 150
για εσωτερική χρήση

Ενσωματώστε το ή χρησιμοποιήστε το μόνο του, αυτός ο σταθμός κοκτέιλ 150 cm έχει όλα όσα χρειάζεστε. Ψεκαστήρας γυαλιού, χαλάκι μπαρ, καπάκια, δεξαμενές με αποστράγγιση και πολλά άλλα, όλα από ανοξείδωτο ατσάλι.

από 2.549 €

3.110 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x9

Ανακατέψτε και συνδυάστε τους σταθμούς κοκτέιλ για να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Τέσσερις πλευρές για να σερβίρετε και να οργανώνετε το χώρο σας. Μαύρη εμφάνιση με φώτα LED, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο;

360° SET-UP
Bar

από 18.999 €

23.179 VAT INCLUDED

TOTAL BLACK

x4

5 σταθμοί κοκτέιλ για μια γωνιά μπαρ που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Μετακινήστε τις μονάδες και επιλέξτε αν θα καμπυλώσετε το μπαρ σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να ανεβάσετε το σέρβις σας στο επόμενο επίπεδο.

U SET-UP Bar

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

Reach the Olympus

of bartending

Why choose Station Deus?

Each Deus station is born from the experience of bartenders who have met other bartenders and created the use-based cocktail station.

 

The Vicenza-based company, in constant contact with users and architects who design bars, has created use-based products.

 

Each module designed fulfils a need and raises the bar to a higher level.

The solution to your problems

Reach the top, meet the needs

Ο νέος τόπος που πρέπει να γίνει ανεξάρτητος

Ο κήπος, η βεράντα ή απλά ένα νέο μεγάλο δωμάτιο. Μέσα σε ένα εστιατόριο, συχνά συνειδητοποιείται ότι θα ήταν βολικό να υπάρχει ένας νέος χώρος για την τοποθέτηση ποτηριών και μπουκαλιών, αλλά και για την προετοιμασία κοκτέιλ. Δεν είναι πάντα δυνατή η εγκατάσταση επίπλων ή σταθερών σταθμών λόγω του χώρου, αλλά και λόγω της ανάγκης μετακίνησης σε περίπτωση βροχής ή κρύου καιρού. Πώς να το κάνετε;

Η εύκολη αλλαγή

Ο πρόσθετος, ανεξάρτητος πάγκος μπαρ ή σταθμός κοκτέιλ για την τοποθέτηση πιάτων και μπουκαλιών μπορεί να παρέχεται από ένα ή περισσότερα Station Deus. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία των μονάδων μας επιτρέπει την πολλαπλή χρήση τους. Με την προσθήκη στοιχείων και τη δημιουργία διαφορετικών σχημάτων κάθε μέρα, οι ανάγκες ικανοποιούνται και αν βρέξει, κανένα πρόβλημα: τα κινητά μπαρ μπορούν να μετακινηθούν στο εσωτερικό γρήγορα και άνετα.

Έγινε!

Με το σχήμα που θέλετε και το μήκος που προτιμάτε. Με το Station Deus, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πάγκο μπαρ που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί, επιτρέποντάς σας να μειώσετε τους χρόνους εξυπηρέτησης και αναμονής, αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των κοκτέιλ που σερβίρονται. Πηγαίνετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Compare the Cocktail Stations

Εστιατοριο

Shipping

Outdoor use

Portable

Sink and Tap

Why this model?

Customisable

>> READY TO SHIP >>

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

TITANO 150

ex Deus 15 του υπαίθριου μπαρ

Outdoor use

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Προσθέστε αξεσουάρ

Sink and Tap

spunta.png

Αντλία και LED με μπαταρία

Portable

spunta.png

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

2.749 € + VAT

>> READY TO SHIP >>

EFESTO 150 - da Interni 150 cm

EFESTO 150

ex Deus 15 για εσωτερική χρήση

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 7-10 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

Όλα από ανοξείδωτο χάλυβα

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΧΡΉΣΗ

2.549 € + VAT

>> READY TO SHIP >>

TITANO 120 - da Esterni 120 cm

TITANO 120

ex Deus 12 του υπαίθριου μπαρ

Adatta per l'esterno

spunta.png

Ταχεία παράδοση 5-7 ημέρες

Lavandino e rubinetto

spunta.png

Trasportabile

spunta.png

με Led μπαταρίας και ρόδες

Προσθέστε αξεσουάρ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

1.967 € + VAT

Create.
Customise.

Add all the accessories

or additional modules to your cocktail station.

To create your

ideal workstation.

Wheels with brakes and a trolley bag make it easy to transport, while your branding will stand out when printed on the Cocktail Station.

Choose the Station Deus and then... customise it.

Mobile bar 1.5 m modular and transportable customizable with accessories and wheels for transport and outdoor events

Water Pumping KIT

VAT INCLUDED

from 324 €

Wide range of accessories for cocktail station with materials made in Italy.

Wheels with Brake

VAT INCLUDED

from 164 €

 fully equipped cocktail station with everything you need for bartending

Sticker with your Logo

VAT INCLUDED

from 79 €

Mobile cocktail bar with carrying bag included, foldable and customisable

Glass rinser

VAT INCLUDED

from 164 €

Professional cocktail station 50 cm

DEUS 5

VAT INCLUDED

from 713 €

Easy transport of cocktail station for indoor and outdoor catering

DEUS 7

VAT INCLUDED

from 940 €

BACK BAR 90 - 120 - 150 cm mobile bar, transportable and foldable

BACK BAR

VAT INCLUDED

from 1.530 €

Complete bartender workstation, comfortable, practical, light and easy to assemble

BOTTIGLIERA

VAT INCLUDED

from 997 €

Our modular bar counters

There is strength in numbers, even between Cocktail Stations.

360°
SET-UP
Bar

360 μοίρες, ο τέλειος κύκλος

Μια σειρά από σταθμούς κοκτέιλ, πίσω μπάρες και ράφια μπουκαλιών, όλα σε εντελώς μαύρο στυλ με φώτα LED για εργασία στο σκοτάδι. Μεταφέρετε το εστιατόριό σας σε εξωτερικό χώρο και τοποθετήστε το όπου θέλετε. Εξυπηρετήστε περισσότερους πελάτες και αποφύγετε τις ατελείωτες ουρές, κατανέμοντας τη ροή μεταξύ των 4 διαθέσιμων πλευρών. Η καινοτομία είναι εδώ, αρπάξτε την.

από 18.999 €

23.179 VAT INCLUDED

U
SET-UP
Bar

3 αποτελεσματικές πλευρές

Απεριτίφ, μπουφέδες, ορεκτικά και πολλά άλλα, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε όλα έξω για να επεκτείνετε τις υπηρεσίες σας και να εξυπηρετήσετε περισσότερους πελάτες. Πλήρης συνδυασμός κινητών μπαρ και πάγκων, ώστε να μη σας διαφεύγει τίποτα. Προσαρμόστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και ταιριάζουν με το στυλ του εστιατορίου σας για μια συνεπή εμφάνιση.

από 10.499 €

12.809 VAT INCLUDED

DEUS 150 transportable cocktail station trolley bag for indoor use

Your bar:

You are the director

How are the Deus stations used?

Find out in the customer stories . . .

Το αμερικανικό εστιατόριο

    • Τοποθεσία: Σικάγο

(ΗΠΑ)

ΜΟΝΤΈΛΟ: L SET-UP Bar

The need

Το αίθριο με θέα το ποτάμι και την πόλη που μεταμορφώνεται σε lounge bar μετά το δείπνο. Η ανάγκη για έναν πάγκο μπαρ για τη δημιουργία κοκτέιλ αλλά και για την υποστήριξη finger food. Ο Station Deus πέταξε στο Σικάγο με τους σταθμούς κοκτέιλ του.

The project

Ο χώρος τους επέτρεψε να δημιουργήσουν μια εγκατάσταση σε σχήμα L". Ακουμπισμένος στον τοίχο, ο αρθρωτός πάγκος του μπαρ έλυνε κάθε ανάγκη: τοποθέτηση σνακ, προετοιμασία κοκτέιλ, ακόμη και γρήγορο ξέπλυμα ποτηριών.

The satisfaction

Αυτό που επρόκειτο να είναι ένα προσωρινό έργο έχει πλέον γίνει μόνιμο: το εστιατόριο κάνει τον πάγκο του μπαρ μόνιμο στοιχείο. Με την προσθήκη πρόσθετων μονάδων, ο πάγκος του μπαρ επεκτείνεται επίσης.

Ανάμεσα στην αρχαιότητα και το φαγητό στην Ελλάδα

    • Τοποθεσία: Αθήνα

(Ελλάδα, Ευρώπη)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 120

The need

Τα τραπέζια απέξω με θέα τα αρχαία μνημεία. Η βραδιά εκτείνεται μέσα στο καλοκαίρι και η ανάγκη να υπάρχει ένα στήριγμα για τον DJ, το οποίο όμως θα μπορούσε να είναι και στήριγμα για σνακ και finger food αν χρειαστεί.

The project

Ο Station Deus πρότεινε το κινητό μπαρ Titano 120 με λογότυπο. Τα 120 εκατοστά αλουμινίου, με χωρητικότητα 250 κιλών, δίνουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την κονσόλα του DJ, αλλά και να τη μετατρέψουν, όταν δεν παίζει η μουσική, σε ένα επιπλέον στήριγμα για ποτά και finger food.

The satisfaction

Το ελληνικό εστιατόριο έμεινε τόσο ικανοποιημένο που έγινε διαφημιστικό σποτ για το Station Deus: χάρη στον ιδιοκτήτη, αποκτήσαμε δύο ακόμη πελάτες με την ίδια ανάγκη.

Στο υπαίθριο αίθριο

    • Τοποθεσία: Φλωρεντία

(Τοσκάνη, Ιταλία)

ΜΟΝΤΈΛΟ: TITANO 150

The need

Η υπαίθρια βεράντα και η ανάγκη για επιπλέον υποστήριξη για τον μπουφέ κοκτέιλ. Η ανάγκη να αποσυναρμολογηθεί ο πάγκος και να μεταφερθεί στο εσωτερικό όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά και η επιθυμία να είναι απαλλαγμένος από καλώδια και συνδέσεις, ώστε να μην ενοχλεί.

The project

Η Station Deus ανταποκρίθηκε στη ζήτηση με το υπαίθριο κινητό μπαρ Titano 150, εξοπλισμένο με κιτ αντλίας νερού. Με χρωματιστά πάνελ που ταιριάζουν με το σχεδιασμό του εστιατορίου και το λογότυπο τυπωμένο στην πρόσοψη, ο σταθμός κοκτέιλ ταιριάζει απόλυτα με την εξωτερική αυλή.

The satisfaction

Το εστιατόριο έμεινε ικανοποιημένο για δύο βασικούς λόγους: την τσάντα τρόλεϊ, η οποία τους επιτρέπει να αποθηκεύουν το Cocktail Station μακριά από το εστιατόριο, και την ανεξαρτησία του κινητού μπαρ, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνουν κοκτέιλ σε εκδηλώσεις.

What our customers say

average rating is 5 out of 5

Very practical

Very practical and easy to assemble.

Risorsa 3_edited.png

Fred Charlet

13/7/22

average rating is 5 out of 5

Perfect Bar Station

The perfect bar station! Comfortable, compact and complete in every way! Highly recommended! BRAVI!

Risorsa 3_edited.png

Sebastiano Avvisati

17/12/21

average rating is 5 out of 5

Excellent customised product

I bought a Deus 150 for my restaurant Operaviva in Parma. It is an excellent product that we immediately customised with the help of my friend and great artist Flavio Kampah Campagna. It was easy to assemble, light, easy to move and, above all, it immediately gave great visibility to the aperitif with tapas initiative. Attentive and punctual service. I highly recommend it.

Risorsa 3_edited.png

Emilio Restori

4/12/19

Not the use you were looking for?

We have a cocktail station
for every sector!

Discover them all!

bottom of page